FC Botosani s-a despartit de un titular din meciul cu Legia Varsovia: "Vor mai pleca inca doi-trei jucatori" - FOTO

FC Botosani s-a despartit de un titular din meciul cu Legia Varsovia: "Vor mai pleca inca doi-trei jucatori" - FOTO
Dupa despartirea de Paul Batin, FC Botosani s-a mai despartit in aceasta saptamana de un fotbalist cu nume in Liga 1. 

Inaintea partidei cu Concordia Chiajna, conducerea clubului a anuntat ca a reziliat contractul cu Raul Costin, fotbalist care a evoluat la Progresul Bucuresti, Dacia Mioveni, FC Vaslui sau Universitatea Cluj.

"Am reziliat contractul de comun acord cu Raul Costin. El a plecat de la echipa de marti", a declarat presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter.



Antrenorul Cristi Pustai a adaugat ca dupa meciul din aceasta seara vor mai pleca si alti jucatori, cele mai mari sanse avandu-le Andrei Cordos si Mergim Neziri. 

"Nu o să fie plecări spectaculoase şi nici sosiri spectaculoase. Nu sunt adeptul unor mari schimbări. Sigur nu o să plece jucători care au jucat. Sunt jucători care au avut puţine minute, care nu s-au acomodat. Sunt echipe la care nu poţi să te acomodezi. După meciul de vineri vom face analize şi o să decidem dacă e cazul să facem remanieri în lot. Au fost deja câteva plecări. Vor mai fi doi-trei jucători", a declarat Cristi Pustai.



Finantatorul Valeriu Iftime a precizat ca Andrei Cordos nu s-a acomodat la FC Botosani, mai ales dupa meciul de cosmar cu Legia Varsovia din Europa League.

"Dupa meciul cu Chiajna vom discuta si despre plecarea lui Andrei Cordos. S-ar putea sa aiba bagajul facut, dar inca nu a plecat. Antrenorul va face o lista scurta de jucatori care vor pleca si daca va fi Andrei acolo va pleca. Dar daca antrenorul imi zice ca-l vrea si el vrea sa plece nu poate pleca asa, ca vrea el. Are contract cu noi 3 ani. E greu de spus de ce nu s-a adaptat. El a avut incidentul ala cu Legia Varsovia si de atunci nu i-a mai mers nimic bine. A fost accidentat, acum a revenit Misu si e greu sa-i iei locul. El este si un copil cu personalitate. Eu cred mult in Andrei. A fost mereu un jucator cu experienta, din pacate la noi nu a reusit", a declarat Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta