FC Botoșani s-a decis în privința noului antrenor! Cornel Șfaițer: "Prima opțiune pentru noi este...."

FC Botoșani s-a decis în privința noului antrenor! Cornel Șfaițer: "Prima opțiune pentru noi este...."
La meciul din aceasta seara dintre FC Botosani si ACS Poli Timisoara, antrenor principal interimar va fi Alin Bordeanu, iar antrenor secund va fi Alin Bejan, urmand ca dupa meci conducatorii clubului sa instaleze un nou antrenor, dupa demisia lui Cristi Pustai.

Asa cum Stiri.Botosani.ro va anuntat inca de ieri, Leo Grozavu este tot mai aproape de o revenire la FC Botosani, iar aceasta informatie a fost confirmata chiar de presedintele clubului, Cornel Sfaiter.

"Prima optiune pentru noi este Leo Grozavu, asa ne-am decis. Suntem in discutii. El este sub contract la momentul aceste si e clar ca la meciul cu Timisoara nu poate sta pe banca. Avem si alte variante, dar inca nu am o luat o decizie. Un antrenor nu poate schimba multe lucruri. Leo si-a dat acceptul, dar este sub contract si ramane sa vedem ce va fi. Leo a mai avut o oferta de la Liga 1 in toamna si nu a fost lasat sa plece. Acum este alta situatie. Stie clubului FC Botosani, cunoaste lotul. Avem 10 finale si ne trebuie cineva care cunoaste nucleul de jucatori, pentru e greu sa vina cineva care nu a mai antrenat de mult. Trebuie sa vina cineva care cunoaste jucatorii si campionatul romanesc", a declarat Cornel Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta