FC Botosani recupereaza punctele pierdute acasa, dupa victoria cu 2-0 de la Chiajna!
SPORT

FC Botosani recupereaza punctele pierdute acasa, dupa victoria cu 2-0 de la Chiajna!
FC Botosani a castigat trei puncte importante in aceasta seara, pe terenul celor de la Concordia Chiajna, dupa ce s-a impus cu scorul de 2-0.

Golofca si Vasvari au marcat cele doua goluri ale botosanenilor, fiind ajutati de Fulop si Willie Barbosa. Golurile au fost marcate in repriza secunda, iar botosanenii urca pana pe locul 3 si va ramane acolo pana etapa viitoare.

"Ne bucuram pentru victorie. Sunt 3 puncte importante si ne bucuram. Am marcat doua goluri si ne asteapta un meci greu la Craiova. Nu stiu daca ies eu golgheter, pentru ca e greu pentru un mijlocas, dar nu e imposibil", a spus Istvan Fulop la Look tv.

"A fost primul meci pe teren sintetic pentru mine si m-am acomodat mai greu. Ma bucur ca am marcat. Este al treilea gol si speram sa obtinem cat mai multe puncte. Jocul este bun si cred ca putem prinde Play-Off-ul", a spus si Catalin Golofca.

Echipele de start:

Chiajna: Bălgrădean - Bărboianu, Tincu, Koenders, Bucurică - Grădinaru, R. Costin, N. Roșu, Serediuc - Pena, Constantinescu

Botoșani: Iliev - Patache, Burcă, Plămadă, Mușat - Willie Barbosa, Vașvari, Bordeianu - L. Fulop, I. Fulop, Golofca


Min 1: A inceput meciul

Min 6: Constantinescu primeste o pasa in careu si suteaza puternic, dar Iliev a avut o interventie de exceptie si a respins in corner.

Min 17: Scorul este 0-0 si partida este una echilibrata.

Min 20: Arbitrul Andrei Chivulete incepe sa-i supere pe botosaneni, dupa ce i-a iertat pe gazde de doua cartonase galbene.

Min 39: Ploaia le da batai de cap jucatorilor ambelor echipe. Partida este in continuare una echlibrata, ambele echipe incercand sa se desprinda.

Min 45: Pauza la Chiajna. Cea mai mare ocazie a meciului a apartinut gazdelor prin Constantinescu, in min 6.

Min 54: Patache ii paseaza lui Golofca, iar jucatorul botosanenilor a sutat pe porta din intoarcere, insa Balgradean a retinut.

Min 55: Golofca suteaza din nou, de aceasta data de la 16 m, insa din nou in bratele portarului

Min 57: Barboianu primeste cartonas galben

Min 58: Schimbare la Chiajna: iese Rosu, intra Cristescu
 
Min 62: GOOOOL FC BOTOSANI! Schimb de pase intre Fulop si Golofca, golgheterul Ligii 1 suteaza pe poarta, insa Balgradean respinge pana la Golofca, cel care marcheaza cu poarta goala. 0-1


Min 74: Schimbare la Chiajna: intra Padovani, in locul lui Seredediuc.

Min 75: GOOOOL FC BOTOSANI! A venit randul lui Vasvari si lui Willie Barbosa sa aiba o actiune minunata, iar dupa un schimb de pase Vasvari preia frumos si suteaza la coltul lung, marcand pentru 0-2.

Min 77: Schimbare la Botosani: iese Fulop I., intra Elek

Min 84: Cartonas galben pentru Bordeianu

Min 85: Schimbare la Botosani: iese Fulop L., intra Greu

Min 94: FINAL DE MECI! FC BOTOSANI RECUPEREAZA PUNCTELE PIERDUTE PE TEREN PROPRIU!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
789

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
250

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
212

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...