FC Botoşani rămâne pe loc de play off înainte de pauza de iarnă

FC Botoşani a rămas pe loc de play off, în ciuda celor trei înfrângeri consecutive suferite în ultimele etape. Elevii lui Costel Enache încheie anul pe locul 5 cu 35 de puncte. 

FC Botoşani rămâne pe loc de play off înainte de pauza de iarnă

FC Botoşani a avut noroc şi de jocul rezultatelor. Viitorul a fost învinsă de FCSB cu scorul de 2-0, iar Dinamo a obţinut doar o remiză cu ACS Poli Timişoara, 0-0. 

Lupta pentru accederea în play-off este destul de strânsă în condiţiile în care patru echipe se bat pe ultimele două locuri. Diferenţa dintre cele patru este cinci puncte.

După pauza competiţională mai sunt patru etape de disputat. FC Botoşani va întâlni formaţiile Juventus Bucureşti, CSM Poli Iaşi, Viitorul şi Gaz Metan Mediaş. Două dintre adversare, CSM Poli Iaşi şi Viitorul sunt adversari direcţi în lupta pentru un loc în primele şase din campionat. 

Echipa locală ar avea nevoie de cel puţin cinci puncte pentru a putea spera la un loc de play-off. Deşi iniţial clasarea pe un loc de play off nu a fost un obiectiv pentru FC Botoşani, după rezultatele bune obţinute în prima parte a campionatului, oficialii echipei au recunoscut că ar fi un eşec ratarea clasării în primele şase echipe. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
152

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
31

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
239

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...