FC Botoşani rămâne pe loc de play off înainte de pauza de iarnă

FC Botoşani a rămas pe loc de play off, în ciuda celor trei înfrângeri consecutive suferite în ultimele etape. Elevii lui Costel Enache încheie anul pe locul 5 cu 35 de puncte. 

FC Botoşani rămâne pe loc de play off înainte de pauza de iarnă

FC Botoşani a avut noroc şi de jocul rezultatelor. Viitorul a fost învinsă de FCSB cu scorul de 2-0, iar Dinamo a obţinut doar o remiză cu ACS Poli Timişoara, 0-0. 

Lupta pentru accederea în play-off este destul de strânsă în condiţiile în care patru echipe se bat pe ultimele două locuri. Diferenţa dintre cele patru este cinci puncte.

După pauza competiţională mai sunt patru etape de disputat. FC Botoşani va întâlni formaţiile Juventus Bucureşti, CSM Poli Iaşi, Viitorul şi Gaz Metan Mediaş. Două dintre adversare, CSM Poli Iaşi şi Viitorul sunt adversari direcţi în lupta pentru un loc în primele şase din campionat. 

Echipa locală ar avea nevoie de cel puţin cinci puncte pentru a putea spera la un loc de play-off. Deşi iniţial clasarea pe un loc de play off nu a fost un obiectiv pentru FC Botoşani, după rezultatele bune obţinute în prima parte a campionatului, oficialii echipei au recunoscut că ar fi un eşec ratarea clasării în primele şase echipe. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

APIA Botoșani anunță program NORMAL de lucru pentru zilele de 30 aprilie și 1 mai!

astăzi, 13:57
90

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Botosani informează că, pentru a veni în sprijinul fermierilor și pentru a asigura continuitatea procesului de primire a cereri...

Recomandările pompierilor botoșăneni pentru zilele fără apă!

astăzi, 11:56
349

Potrivit adresei transmise de S.C. NOVA APASERV S.A Botoşani, în perioada 27 – 28 aprilie a.c., se va opri sistemul de alimentare cu apă pe traseul Bucecea – Dorohoi – Botoş...

PMP demarează campania “Alegem primarul în două tururi”

astăzi, 11:40
54

Partidul Mişcarea Populară a demarat campania “Alegem primarul în două tururi”, prin care îşi propune strângerea a peste 1 milion de semnături pentru revenirea la al...