FC Botoșani primește vizita celor de la Targu Mureș! Andrei Herghelegiu: "Nu trebuie să ne gândim de înainte că e câștigat meciul"
SPORT

FC Botoșani primește vizita celor de la Targu Mureș! Andrei Herghelegiu: "Nu trebuie să ne gândim de înainte că e câștigat meciul"
FC Botosani va juca luni seara, incepand cu ora 21:00, impotriva celor de la ASA Targu Mures, in cadrul etapei a VI-a din Liga 1.

Atacantul Andrei Herghelegiu spune ca trebuie sa fie atenti cu targ-muresenii, pentru ca meciul nu e castigat, chiar daca oaspetii nu au castigat nicio partida in actualul sezon.

"Nu trebuie să ne gândim de înainte că e câștigat meciul. Trebuie să fim foarte concentrați și să caștigăm meciul pe teren. Nu știu cu ce i-am putea surprinde. Noi trebuie să intrăm concentrați și sper să nu ne surprindă ei. Nu pot să spun că m-au impresionat, dar niciun meci nu seamănă cu altul. Au foarte mulți jucători cu experiență. La Medias nu am fost 100 %, am intrat a doua repriză, însă acum sunt foarte bine și astept decizia antrenorului.", a spus Andrei Hergehelegiu.

Biletele pentru aceasta partida costa 10 lei la peluze si 20 de lei la tribuna. Acestea se vor pune in vanzare sambata intre orele 9:00 si 14:00, dar si luni, de la ora 9:00 si pana la ora inceperii partidei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
3

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
118

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
631

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...