FC Botosani poate profita! Dinamo e parasita de fani! Cate bilete s-au vandut?
SPORT

Dinamo va juca diseară cu FC Botoșani, de la ora 20:30, în primul meci cu Cosmin Contra pe bancă. Deși meciul se joacă pe Arena Națională, cel mai modern stadion din București, fanii lui Dinamo nu se înghesuie să cumpere bilete. 

FC Botosani poate profita! Dinamo e parasita de fani! Cate bilete s-au vandut?

Potrivit informațiilor GSP.RO, în această dimineață, fanii lui Dinamo cumpăraseră doar 100 de bilete. Astfel, se preconizează o asistență extrem de redusă la ultimul meci din etapa a 24-a.

Contactat de GSP.RO, Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al lui Dinamo, a spus că este sigur că fanii vor veni în număr mare la meciul de diseară.

"Eu nu mă ocup de bilete și de numărarea lor. Sunt sigur că fanii vor veni în număr mare alături de echipă. Fanii noștri se mobilizează mai greu, dar în ziua meciului vor cumpăra mai multe bilete. Vor veni și vor susține echipa, mai ales că depinde doar de noi dacă ne calificăm în play-off", a spus Dănciulescu pentru GSP.RO.

Sâmbătă seară, membrii Peluzei Cătălin Hîldan anunțau pe Facebook că se vânduseră doar 85 de bilete.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...