FC Botosani ocupa locul 1 intr-un clasament! Vezi care este acesta!

FC Botosani ocupa locul 1 intr-un clasament! Vezi care este acesta!
FC Botosani a fost senzatia Ligii 1 in primele etape ale sezonului 2013-2014, insa a ajuns ca dupa 20 de etape sa ocupe locul 15 in clasament, primul care duce in liga secunda.

Totusi, FC Botosani se afla pe prima pozitie intr-un clasament, insa nu este un clasament cu care botosanenii se pot mandri.

Echipa pregatita de Leo Grozavu este cea mai "batrana" echipa din prima liga a Romaniei cu o medie de varsta a jucatorilor de 28,8 ani. Cel mai tanar jucator al celor de la FC Botosani este Istvan Fulop, care in luna mai a acestui an implineste 24 de ani.

Pe locul doi in clasament se afla Petrolul Ploiesti cu o medie a varstei de 27,4 ani, in timp ce pe locul trei se afla Corona Brasov cu o medie de varsta a jucatorilor de 27,1 ani.

Echipa cea mai "tanara" este Viitorul lui Gica Hagi, echipa care are o medie de varsta a fotbalistilor de 21,7 ani, ea fiind urmata de Dinamo Bucuresti cu 23,7 ani.

Cel mai tanar jucator din Liga 1 este Drags Danila, care are 16 ani si evolueaza la Corona Brasov. Pe locurile doi si trei se afla Silviu Dobrescu de la Concordia Chiajna si Cristian Manea de la Viitoru, ambii avand 17 ani.

La polul opus, cei mai batrani fotbalisti din Liga 1 sunt Nuno Claro de la Poli Timisoara si Valeriu Bordeanu de la FC Botosani, ambii avand 37 de ani, fiind urmati in clasament de Mugurel Buga de la FC Brasov, in varsta de 36 de ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Suspectul crimei din Centrul Vechi rămâne în arest preventiv. Urmează trimiterea în judecată

Marţi, 19 Septembrie 2017
437

Cum mandatul de arestare emis pe 24 august pe numele lui Vasile G. se apropia de expirare, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au solicitat instanţei ca măsura preventivă să ...

Primar din judeţ, prins de ANI că a făcut afaceri cu pajişti

Marţi, 19 Septembrie 2017
1102

Potrivit unui comunicat al Agenţiei Naţionale de Integritate, primarul Stelian Maxim, în calitate de consilier local al comunei Blândeşti, a votat Hotărârea Consiliului Local pri...

Corecţia financiară aplicată pentru proiectul de reabilitare a Spitalului Judeţean afectează toate proiectele Consiliului Judeţean

Marţi, 19 Septembrie 2017
320

Corecţia financiară a fost contestată în instanţă, însă în cazul în care instanţa nu va da câştig de cauză forului judeţean, orice alt proiect de accesare de fo...