FC Botosani ocupa locul 1 intr-un clasament! Vezi care este acesta!

FC Botosani ocupa locul 1 intr-un clasament! Vezi care este acesta!
FC Botosani a fost senzatia Ligii 1 in primele etape ale sezonului 2013-2014, insa a ajuns ca dupa 20 de etape sa ocupe locul 15 in clasament, primul care duce in liga secunda.

Totusi, FC Botosani se afla pe prima pozitie intr-un clasament, insa nu este un clasament cu care botosanenii se pot mandri.

Echipa pregatita de Leo Grozavu este cea mai "batrana" echipa din prima liga a Romaniei cu o medie de varsta a jucatorilor de 28,8 ani. Cel mai tanar jucator al celor de la FC Botosani este Istvan Fulop, care in luna mai a acestui an implineste 24 de ani.

Pe locul doi in clasament se afla Petrolul Ploiesti cu o medie a varstei de 27,4 ani, in timp ce pe locul trei se afla Corona Brasov cu o medie de varsta a jucatorilor de 27,1 ani.

Echipa cea mai "tanara" este Viitorul lui Gica Hagi, echipa care are o medie de varsta a fotbalistilor de 21,7 ani, ea fiind urmata de Dinamo Bucuresti cu 23,7 ani.

Cel mai tanar jucator din Liga 1 este Drags Danila, care are 16 ani si evolueaza la Corona Brasov. Pe locurile doi si trei se afla Silviu Dobrescu de la Concordia Chiajna si Cristian Manea de la Viitoru, ambii avand 17 ani.

La polul opus, cei mai batrani fotbalisti din Liga 1 sunt Nuno Claro de la Poli Timisoara si Valeriu Bordeanu de la FC Botosani, ambii avand 37 de ani, fiind urmati in clasament de Mugurel Buga de la FC Brasov, in varsta de 36 de ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Recompense financiare pentru elevii de 10

astăzi, 11:41
111

Este vorba de olimpicul Ştefan Bălăucă, absolvent al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", care şi-a echivalat probele la Bacalaureatul Olimpicilor cu medaliile obţinute la Olimpiadele interna...

Accident pe contrasens: trei maşini avariate de un şofer băut

astăzi, 10:37
680

S-a întâmplat vineri, pe strada Săvenilor, cu sens unic, din municipiul Botoşani când tânărul a ales să circule pe contrasens, dinspre Împărat Traian spre Independen...

Preşedintele Consiliului Judeţean îşi prezintă activitatea din ultimii doi ani

astăzi, 10:09
181

Consilierii judeţeni din opoziţie vor avea ocazia să afle ce s-a întâmplat în Consiliul Judeţean şi în instituţiile subordonate în ultimii doi ani, cu ocazia prezen...