FC Botosani ocupa locul 1 intr-un clasament! Vezi care este acesta!

FC Botosani ocupa locul 1 intr-un clasament! Vezi care este acesta!
FC Botosani a fost senzatia Ligii 1 in primele etape ale sezonului 2013-2014, insa a ajuns ca dupa 20 de etape sa ocupe locul 15 in clasament, primul care duce in liga secunda.

Totusi, FC Botosani se afla pe prima pozitie intr-un clasament, insa nu este un clasament cu care botosanenii se pot mandri.

Echipa pregatita de Leo Grozavu este cea mai "batrana" echipa din prima liga a Romaniei cu o medie de varsta a jucatorilor de 28,8 ani. Cel mai tanar jucator al celor de la FC Botosani este Istvan Fulop, care in luna mai a acestui an implineste 24 de ani.

Pe locul doi in clasament se afla Petrolul Ploiesti cu o medie a varstei de 27,4 ani, in timp ce pe locul trei se afla Corona Brasov cu o medie de varsta a jucatorilor de 27,1 ani.

Echipa cea mai "tanara" este Viitorul lui Gica Hagi, echipa care are o medie de varsta a fotbalistilor de 21,7 ani, ea fiind urmata de Dinamo Bucuresti cu 23,7 ani.

Cel mai tanar jucator din Liga 1 este Drags Danila, care are 16 ani si evolueaza la Corona Brasov. Pe locurile doi si trei se afla Silviu Dobrescu de la Concordia Chiajna si Cristian Manea de la Viitoru, ambii avand 17 ani.

La polul opus, cei mai batrani fotbalisti din Liga 1 sunt Nuno Claro de la Poli Timisoara si Valeriu Bordeanu de la FC Botosani, ambii avand 37 de ani, fiind urmati in clasament de Mugurel Buga de la FC Brasov, in varsta de 36 de ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
396

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
194

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
143

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...