FC Botosani ocupa locul 1 intr-un clasament! Vezi care este acesta!

FC Botosani ocupa locul 1 intr-un clasament! Vezi care este acesta!
FC Botosani a fost senzatia Ligii 1 in primele etape ale sezonului 2013-2014, insa a ajuns ca dupa 20 de etape sa ocupe locul 15 in clasament, primul care duce in liga secunda.

Totusi, FC Botosani se afla pe prima pozitie intr-un clasament, insa nu este un clasament cu care botosanenii se pot mandri.

Echipa pregatita de Leo Grozavu este cea mai "batrana" echipa din prima liga a Romaniei cu o medie de varsta a jucatorilor de 28,8 ani. Cel mai tanar jucator al celor de la FC Botosani este Istvan Fulop, care in luna mai a acestui an implineste 24 de ani.

Pe locul doi in clasament se afla Petrolul Ploiesti cu o medie a varstei de 27,4 ani, in timp ce pe locul trei se afla Corona Brasov cu o medie de varsta a jucatorilor de 27,1 ani.

Echipa cea mai "tanara" este Viitorul lui Gica Hagi, echipa care are o medie de varsta a fotbalistilor de 21,7 ani, ea fiind urmata de Dinamo Bucuresti cu 23,7 ani.

Cel mai tanar jucator din Liga 1 este Drags Danila, care are 16 ani si evolueaza la Corona Brasov. Pe locurile doi si trei se afla Silviu Dobrescu de la Concordia Chiajna si Cristian Manea de la Viitoru, ambii avand 17 ani.

La polul opus, cei mai batrani fotbalisti din Liga 1 sunt Nuno Claro de la Poli Timisoara si Valeriu Bordeanu de la FC Botosani, ambii avand 37 de ani, fiind urmati in clasament de Mugurel Buga de la FC Brasov, in varsta de 36 de ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Persoane descoperite muncind la negru şi amenzi aplicate de inspectorii ITM la mai mulţi agenţi economici din judeţ!

astăzi, 08:40
98

În  cursul  lunii  octombrie  2017  în   domeniul  Relaţii de  Muncă  au  fost  efectuate  controale   la ...

Băgat în spital de propriul cal!

astăzi, 08:30
2571

Tot mai mulți botoșăneni ajung la Unitatea de Primire Urgențe după ce au fost răniți de animalele din gospodărie, în special de cai.Ultimul caz s-a înregistrat sâmbătă....

O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani! FOTO

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
4553

Evenimentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu. Maşina poliţiei circula dinspre sediul IPJ spre strada Sucevei, iar impactul a fost cu un autoturism VW G...