FC Botoșani nu se teme de atentate și va pleca în catonament în Turcia!
SPORT

Atentatele care au avut loc în ultimul timp în Turcia nu i-au speriat pe conducătorii clubului FC Botoșani, care au decis ca în perioada 12 ianuarie - 26 ianuarie 2017 să plece în cantonament în Antalya.

FC Botoșani nu se teme de atentate și va pleca în catonament în Turcia!

Jucătorii pregătiți de Leo Grozavu se vor reuni pe data de 5 ianuarie, urmând să facă vizita medicală cel mai probabil la Iași, iar mai apoi să plece în Turcia. 

FC Botoșani se va caza la un hotel din stațiunea Belek, acolo unde a mai fost și în anii trecuți, fiind planificate și cinci meciuri amicale.

Finanțatorul Valeriu Iftime spune că nici nu s-a pus în discuție ca echipa să plece în cantonament într-o altă țara, decât Turcia.

"Nu a fost nici măcar o discuție să nu mergem în Antalya. Știu că s-a rezolvat cu hotel, cu meciuri de pregatire. Nu e vorba de frică. Nu cred că e atat de periculos, încât să nu merge în cantonament în Turcia. Suntem echipe multe și nu cred ca vor fi probleme.", ne-a spus Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionuț Tăbultoc

Veste dura pentru Fulop si FC Botosani! Golgheterul echipei va lipsi cel putin 6 luni

Miercuri, 16 August 2017
877

Accidentat in minutul 7 al partidei cu CSU Craiova, Lorand Fulop a fost instiitat de medici ca are "ruptură de ligament încrucișat, leziune de ligament colateral și ciupitură de menisc&...

CFR Cluj profita de pasii gresiti facuti de FC Botosani si FCSB! S-a distantat in clasament!

Marţi, 15 August 2017
457

Dan Petrescu a început cu probleme partida, după un sfert de oră fiind obligat să-l înlocuiască pe Nouvier, accidentat, cu Păun. Chiar și așa, CFR a deschis scorul prin Vinicius, &i...

FC Botosani inregistreaza prima infrangere din acest sezon, 0-1 cu CSU Craiova!

Duminică, 13 August 2017
1121

FC Botoșani a avut inițiativa în startul meciului, iar Mihai Roman a șutat puțin pe lângă poarta lui Calancea, în minutul 9. Prima ocazie importantă pentru CS U Craiova a venit...