FC Botoșani nu se teme de atentate și va pleca în catonament în Turcia!
SPORT

Atentatele care au avut loc în ultimul timp în Turcia nu i-au speriat pe conducătorii clubului FC Botoșani, care au decis ca în perioada 12 ianuarie - 26 ianuarie 2017 să plece în cantonament în Antalya.

FC Botoșani nu se teme de atentate și va pleca în catonament în Turcia!

Jucătorii pregătiți de Leo Grozavu se vor reuni pe data de 5 ianuarie, urmând să facă vizita medicală cel mai probabil la Iași, iar mai apoi să plece în Turcia. 

FC Botoșani se va caza la un hotel din stațiunea Belek, acolo unde a mai fost și în anii trecuți, fiind planificate și cinci meciuri amicale.

Finanțatorul Valeriu Iftime spune că nici nu s-a pus în discuție ca echipa să plece în cantonament într-o altă țara, decât Turcia.

"Nu a fost nici măcar o discuție să nu mergem în Antalya. Știu că s-a rezolvat cu hotel, cu meciuri de pregatire. Nu e vorba de frică. Nu cred că e atat de periculos, încât să nu merge în cantonament în Turcia. Suntem echipe multe și nu cred ca vor fi probleme.", ne-a spus Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionuț Tăbultoc

Andrei Burlacu a parasit cantonamentul Romaniei U21 si va rata partidele cu Portugalia si Tara Galilor

Joi, 9 Noiembrie 2017
658

Botoșăneanul Andrei Burlacu, mijlocașul celor de la CS U Craiova, a acuzat dureri musculare la câteva zile după reuniunea lotului U21, astfel că selecționerul Daniel Isăilă l-a convocat ...

Clasamentul Ligii I inainte de intreruperea campionatului! Viitorul s-a apropiat la 2 puncte de FC Botosani

Luni, 6 Noiembrie 2017
811

In aceasta seara va avea loc ultima partida a etapei cu numarul 17, intre Juventus Bucuresti si Poli Timisoara. Inaintea pauzei, FC Botosani ocupa locul 4, cu 31 de puncte, fiind urmata de aproape de ...

Victorii pe linie pentru juniorii de la FC Botosani! CLASAMENT

Luni, 6 Noiembrie 2017
908

Juniorii A FC Botoșani au câștigat sâmbătă la amiză cu scorul de 3-0 contra formației LPS Vaslui. Golurile au fost marcate de Cucuruzac și Loghin și un autgol de partea vasluiană....