FC Botosani nu are unde sa se antreneze: "Ar fi extraordinar un teren artificial. Nu avem niciun teren de antrenament si sunt probleme"

FC Botosani nu are unde sa se antreneze: "Ar fi extraordinar un teren artificial. Nu avem niciun teren de antrenament si sunt probleme"
Din cauza conditiilor meteo, jucatorii de la FC Botosani se vor antrena in Sala Polivalenta si asta pentru ca la Botosani nu exista un teren artificial mare.

Terenurile cu gazon natural sunt imbibate cu apa, astfel ca jucatorii pregatiti de Leo Grozavu nu se pot antrena pe ele. Antrenorul botosanenilor spune ca ar fi extraordinar daca s-ar face un teren sintetic.

"Este foarte greu sa ne antrenam. Nu aveam niciun teren de antrenament si sunt probleme. Am fost acum dimineata si am vazut terenurile si sunt impracticabile toate. Speram ca nu stam si ne uitam. Vorbeam acum cu domnul Sfaiter si i-am spus ca schimbam sectia, trecem la handbal. Trebuie sa ne adaptam, nu avem ce face, dar nu este placut. Daca vor fi doua zile la fel, nu stiu unde ne vom antrena. Ar fi extraordinar de bine daca s-ar incepe lucrarile la un teren artificial. S-ar salva o problema foarte, foarte mare, cea a terenurilor. Acum dupa nocturna, sa-i mai spunem domnului primar si de teren sintetic, va dati seama", a declarat Leo Grozavu.

FC Botosani face antrenamentele pe terenurile de la Mecanex, Victoria si uneori la Roma.


(Asa arata baza sportiva a celor de la Ceahlaul, care are doua terenuri de antrenament, unul cu gazon natural si altul sintetic)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La mulți ani, Ana Maria Dragut!

astăzi, 10:55
113

Ana Maria Dragut s-a născut în data de 24 februarie 1990, în Darabani. A studiat la Școala nr. 2, fiind inițiată în tainele handbalului de către profesorul Vali Dascălu. D...

Dragobetele sărută fetele - VIDEO

astăzi, 10:26
62

Dragobetele este sarbatorit in Calendarul Popular in ziua de 24 februarie. Cum vremurile s-au schimbat, tinerii au dat uitarii pe Dragobete zis si Dragomir, Ioan Dragobete, Cap de Primavara - tanarul ...

Vreme geroasă în weekend! Câte grade sunt la Botoșani!

astăzi, 08:14
398

Vremea devine geroasa in acest sfarsit de saptamana, maximele inregistrate duminica in toata tara fiind negative, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.Sambata, vremea se mentine mohor...