FC Botosani nu are unde sa se antreneze: "Ar fi extraordinar un teren artificial. Nu avem niciun teren de antrenament si sunt probleme"

FC Botosani nu are unde sa se antreneze: "Ar fi extraordinar un teren artificial. Nu avem niciun teren de antrenament si sunt probleme"
Din cauza conditiilor meteo, jucatorii de la FC Botosani se vor antrena in Sala Polivalenta si asta pentru ca la Botosani nu exista un teren artificial mare.

Terenurile cu gazon natural sunt imbibate cu apa, astfel ca jucatorii pregatiti de Leo Grozavu nu se pot antrena pe ele. Antrenorul botosanenilor spune ca ar fi extraordinar daca s-ar face un teren sintetic.

"Este foarte greu sa ne antrenam. Nu aveam niciun teren de antrenament si sunt probleme. Am fost acum dimineata si am vazut terenurile si sunt impracticabile toate. Speram ca nu stam si ne uitam. Vorbeam acum cu domnul Sfaiter si i-am spus ca schimbam sectia, trecem la handbal. Trebuie sa ne adaptam, nu avem ce face, dar nu este placut. Daca vor fi doua zile la fel, nu stiu unde ne vom antrena. Ar fi extraordinar de bine daca s-ar incepe lucrarile la un teren artificial. S-ar salva o problema foarte, foarte mare, cea a terenurilor. Acum dupa nocturna, sa-i mai spunem domnului primar si de teren sintetic, va dati seama", a declarat Leo Grozavu.

FC Botosani face antrenamentele pe terenurile de la Mecanex, Victoria si uneori la Roma.


(Asa arata baza sportiva a celor de la Ceahlaul, care are doua terenuri de antrenament, unul cu gazon natural si altul sintetic)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
7

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
18

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
34

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...