FC Botosani nu are unde sa se antreneze: "Ar fi extraordinar un teren artificial. Nu avem niciun teren de antrenament si sunt probleme"

FC Botosani nu are unde sa se antreneze: "Ar fi extraordinar un teren artificial. Nu avem niciun teren de antrenament si sunt probleme"
Din cauza conditiilor meteo, jucatorii de la FC Botosani se vor antrena in Sala Polivalenta si asta pentru ca la Botosani nu exista un teren artificial mare.

Terenurile cu gazon natural sunt imbibate cu apa, astfel ca jucatorii pregatiti de Leo Grozavu nu se pot antrena pe ele. Antrenorul botosanenilor spune ca ar fi extraordinar daca s-ar face un teren sintetic.

"Este foarte greu sa ne antrenam. Nu aveam niciun teren de antrenament si sunt probleme. Am fost acum dimineata si am vazut terenurile si sunt impracticabile toate. Speram ca nu stam si ne uitam. Vorbeam acum cu domnul Sfaiter si i-am spus ca schimbam sectia, trecem la handbal. Trebuie sa ne adaptam, nu avem ce face, dar nu este placut. Daca vor fi doua zile la fel, nu stiu unde ne vom antrena. Ar fi extraordinar de bine daca s-ar incepe lucrarile la un teren artificial. S-ar salva o problema foarte, foarte mare, cea a terenurilor. Acum dupa nocturna, sa-i mai spunem domnului primar si de teren sintetic, va dati seama", a declarat Leo Grozavu.

FC Botosani face antrenamentele pe terenurile de la Mecanex, Victoria si uneori la Roma.


(Asa arata baza sportiva a celor de la Ceahlaul, care are doua terenuri de antrenament, unul cu gazon natural si altul sintetic)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

COD GALBEN pentru Botoșani: Ploi torențiale, vijelii, descărcări electrice și grindină!

Joi, 21 Iunie 2018
2843

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de tip COD GALBEN, valabilă pe 22 iunie, între orele 6.00 și 23.00. Pe arii extinse va fi instabilitate atm...

Care este cel mai mare sat din România? E mai mare chiar decât Bucureștiul!

Joi, 21 Iunie 2018
1664

Ei bine, este vorba despre Jina, comuna formată dintr-un singur sat din Mărginimea Sibiului, care se întinde pe 315 km pătrați.Suprafața Bucureștiului este de 228 de km pătrați. A Ji...

VIDEO - In Piata Victoriei, protestatarii cer demisia lui Dragnea dupa condamnare!

Joi, 21 Iunie 2018
411

In Piata Victoriei s-au strans deja, joi seara, aproape 1.000 de persoane care ii cer lui Liviu Dragnea sa demisioneze din functiile publice dupa ce a fost condamnat, in prima instanta, la 3 ani si ju...