FC Botosani nu are unde sa se antreneze: "Ar fi extraordinar un teren artificial. Nu avem niciun teren de antrenament si sunt probleme"

FC Botosani nu are unde sa se antreneze: "Ar fi extraordinar un teren artificial. Nu avem niciun teren de antrenament si sunt probleme"
Din cauza conditiilor meteo, jucatorii de la FC Botosani se vor antrena in Sala Polivalenta si asta pentru ca la Botosani nu exista un teren artificial mare.

Terenurile cu gazon natural sunt imbibate cu apa, astfel ca jucatorii pregatiti de Leo Grozavu nu se pot antrena pe ele. Antrenorul botosanenilor spune ca ar fi extraordinar daca s-ar face un teren sintetic.

"Este foarte greu sa ne antrenam. Nu aveam niciun teren de antrenament si sunt probleme. Am fost acum dimineata si am vazut terenurile si sunt impracticabile toate. Speram ca nu stam si ne uitam. Vorbeam acum cu domnul Sfaiter si i-am spus ca schimbam sectia, trecem la handbal. Trebuie sa ne adaptam, nu avem ce face, dar nu este placut. Daca vor fi doua zile la fel, nu stiu unde ne vom antrena. Ar fi extraordinar de bine daca s-ar incepe lucrarile la un teren artificial. S-ar salva o problema foarte, foarte mare, cea a terenurilor. Acum dupa nocturna, sa-i mai spunem domnului primar si de teren sintetic, va dati seama", a declarat Leo Grozavu.

FC Botosani face antrenamentele pe terenurile de la Mecanex, Victoria si uneori la Roma.


(Asa arata baza sportiva a celor de la Ceahlaul, care are doua terenuri de antrenament, unul cu gazon natural si altul sintetic)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
618

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
38

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...

Absolvenţi angajaţi la "Bursa locurilor de muncă"

astăzi, 13:43
420

Sute de absolvenţi din judeţul Botoşani au aprticipat, vineri, la “Bursa locurilor de munca pentru absolventi”,  una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel...