FC Botosani nu are unde sa se antreneze: "Ar fi extraordinar un teren artificial. Nu avem niciun teren de antrenament si sunt probleme"

FC Botosani nu are unde sa se antreneze: "Ar fi extraordinar un teren artificial. Nu avem niciun teren de antrenament si sunt probleme"
Din cauza conditiilor meteo, jucatorii de la FC Botosani se vor antrena in Sala Polivalenta si asta pentru ca la Botosani nu exista un teren artificial mare.

Terenurile cu gazon natural sunt imbibate cu apa, astfel ca jucatorii pregatiti de Leo Grozavu nu se pot antrena pe ele. Antrenorul botosanenilor spune ca ar fi extraordinar daca s-ar face un teren sintetic.

"Este foarte greu sa ne antrenam. Nu aveam niciun teren de antrenament si sunt probleme. Am fost acum dimineata si am vazut terenurile si sunt impracticabile toate. Speram ca nu stam si ne uitam. Vorbeam acum cu domnul Sfaiter si i-am spus ca schimbam sectia, trecem la handbal. Trebuie sa ne adaptam, nu avem ce face, dar nu este placut. Daca vor fi doua zile la fel, nu stiu unde ne vom antrena. Ar fi extraordinar de bine daca s-ar incepe lucrarile la un teren artificial. S-ar salva o problema foarte, foarte mare, cea a terenurilor. Acum dupa nocturna, sa-i mai spunem domnului primar si de teren sintetic, va dati seama", a declarat Leo Grozavu.

FC Botosani face antrenamentele pe terenurile de la Mecanex, Victoria si uneori la Roma.


(Asa arata baza sportiva a celor de la Ceahlaul, care are doua terenuri de antrenament, unul cu gazon natural si altul sintetic)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Costel Enache, nervos pe arbitri: Şi arbitrii pot greşi, însă nu ştiu de ce o fac totdeauna împotriva echipei noastre

Duminică, 10 Decembrie 2017
928

Costel Enache a spus că este de părere că fotbalul este un sport supus greşelii atât de jucători cât şi de arbitri, însă nu este de acord ca arbitrii să greşească doar &ici...

Nicolae Dică, după victoria categorică cu FC Botoşani: Am fost pregătiţi din toate punctele de vedere

Duminică, 10 Decembrie 2017
535

Tehnicianul a spus că era o presiune în plus după victoria obţinută de CFR Cluj ce se distanţase la opt puncte înaintea jocului de la Botoşani. "Ne aşteptam să avem u...

O carte homeopatică: "Simt boala ca iubire a lui Hristos"

Duminică, 10 Decembrie 2017
240

Părintele Ioan Cr. Teşu este, pentru mine, un reper, dar şi un sprijin moral, mesajul său, pe atât de fundamental, pe atât de creştinesc, fiind ca în Kali Yuga modernă, "a cărei marcă e di...