FC Botosani nu a mai castigat de 3 luni: "A cam venit timpul sa invingem". Prima suplimentara pentru jucatori!

FC Botosani nu a mai castigat de 3 luni: "A cam venit timpul sa invingem". Prima suplimentara pentru jucatori!
FC Botosani a castigat ultimul meci, in campionat, in utima etapa din tur, pe 5 decembrie 2014, atunci cand botosanenii s-au impus cu scorul de 2-1 la Viitorul. De atunci si pana acum, FC Botosani nu a mai cunoscut gustul victoriei in prima liga.

Antrenorul Leo Grozavu spera ca elevii sai obtina prima victorie dupa 3 luni, chiar daca la Botosani vine echipa de pe locul doi, ASA Targu Mures, nou-promovata care a bagat spaima in echipele din Liga 1.

"A cam venit momentul sa invingem. Avem cinci jocuri fara victorie si cred ca a venit timpul sa castigam. Din echipa care speriam pe toata lumea cu jocurile de pe teren propriu, am devenit una dintre echipele care pierd puncte usor pe teren propriu. Intalnim o echipa puternica, cu jucatori care au jucat in Cupe Europene, echipa nationala, sunt castigatori de trofee, dar ce facem? Nu ne mai prezentam? Jocul din tur trebuie sa fie un punct de plecare, pentru ca am pierdut dupa un gol pe final de joc. Echipa din Targu Mures e mai puternica decat in tur. Este echipa care in momentul acesta este singura indreptatita sa puna probleme Stelei, chiar daca e greu.", a declarat Leo Grozavu.

Tehnicioanul botosanenilor i-a anuntat pe jucatori ca au o prima suplimentara daca vor castiga partida cu ASA Targu Mures.

"Baietii au prima suplimentara la meciul cu Targu Mures. Daca o sa castige vor avea mai multe zile libere in aceasta pauza", a spus Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta