FC Botosani, nou-promovata care a surprins Liga 1! O singura formatie a reusit asta in ultimile 7 sezoane!

FC Botosani, nou-promovata care a surprins Liga 1! O singura formatie a reusit asta in ultimile 7 sezoane!
FC Botosani a fost una dintre surprizele placute in sezonul de Liga 1 care tocmai s-a incheiat si singura nou-promovata care nu a retrogradat.

In plus, botosanenii au terminat pe locul 8, fiind chiar foarte aproape de pozitia a saptea. In ultimele 7 sezoane, doar o singura echipa care a promovat in Liga 1, s-a clasat pe locul 8 (cel mai bun pentru o nou-promovata) la finalul campionatului, iar aceasta este Universitatea Cluj, in sezonul 2010-2011, acumuland atunci 47 de puncte.

Un alt rezultat bun reusit de o nou-promovata a fost in sezonul 2008-2009, atunci cand FC Brasov a terminat pe locul 9, acumuland 55 de puncte.

In rest, majoritatea nou-promovatelor au retrogradat in primul sezon de Liga 1, iar un exemplu bun este chiar sezonul 2013-2014, cand din cele patru echipe care au venit din Liga a II-a, trei dintre ele au si retrogradat: Corona Brasov, ACS Poli Timisoara si Sageata Navodari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Persoane descoperite muncind la negru şi amenzi aplicate de inspectorii ITM la mai mulţi agenţi economici din judeţ!

astăzi, 08:40
10

În  cursul  lunii  octombrie  2017  în   domeniul  Relaţii de  Muncă  au  fost  efectuate  controale   la ...

Băgat în spital de propriul cal!

astăzi, 08:30
2560

Tot mai mulți botoșăneni ajung la Unitatea de Primire Urgențe după ce au fost răniți de animalele din gospodărie, în special de cai.Ultimul caz s-a înregistrat sâmbătă....

O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani! FOTO

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
4527

Evenimentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu. Maşina poliţiei circula dinspre sediul IPJ spre strada Sucevei, iar impactul a fost cu un autoturism VW G...