FC Botoșani merge încrezătoare la Giurgiu! Kuku: "Cu ajutorul lui Dumnezeu am putea să câştigăm"
SPORT

Dupa victoria in fata celor de la Pandurii, scor 3-1, FC Botosani va incheia sezonul regulat pe terenul celor de la Astra Giurgiu, campioana Romaniei.

FC Botoșani merge încrezătoare la Giurgiu! Kuku: "Cu ajutorul lui Dumnezeu am putea să câştigăm"

 Benjamin Kuku  

Cu toate ca giurgiuvenii trec printr-o perioada buna, reusind sa invinga chiar si liderul Viitorul, jucatorii de la FC Botosani sunt incresatori inaintea acestei partide.

"Niciun moment pe parcursul meciului n-am avut sentimentul că nu putem să câştigăm acest meci cu Pandurii. Duminica viitoare mergem pe terenul campioanei, Astra, pentru a reuşi încă o victorie", a spus Cătălin Golofca, imediat dupa meciul cu Pandurii.

Si atacantul Beni Kuku crede in sansele echipei noastre de a obtine o victorie la Giurgiu, acolo unde FC Botosani nu a obtinut nici macar un punct de cand a promovat in Liga 1.

"Sunt bucuros că am marcat şi foarte bucuros că am terminat sănătos meciul. Din acest moment, obiectivul nostru e să terminăm pe primul loc în play-out. Cu ajutorul lui Dumnezeu am putea să câştigăm şi etapa viitoare, la Giurgiu", a declarat Benjamin Kuku.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescent înecat în Iazul Polonic!

Duminică, 22 Iulie 2018
2091

S-a întâmplat duminică după-amiază în Dorohoi, după ce un grup de prieteni s-au dus la scăldat în iazul din marginea municipiului. Tânărul de 17 ani ar fi intrat &i...

Jim Fergus - "O mie de femei albe"

Duminică, 22 Iulie 2018
207

Recenziile favorabile, ideea că povestea are la bază un moment mai puţin cunoscut şi mai puţin mediatizat din istoria Statelor Unite şi afirmaţia lui Gérard Depardieu, aflată pe coperta...

Avertizare meteo de furtună!

Duminică, 22 Iulie 2018
985

Astfel, până la ora 21:15, în comunele Vlădeni, Șendriceni, Vârfu Câmpului, Dersca, Mihăileni, Leorda, Cândești, Brăești, Văculești, Lozna precum şi în or...