FC Botoșani merge încrezătoare la Giurgiu! Kuku: "Cu ajutorul lui Dumnezeu am putea să câştigăm"
SPORT

Dupa victoria in fata celor de la Pandurii, scor 3-1, FC Botosani va incheia sezonul regulat pe terenul celor de la Astra Giurgiu, campioana Romaniei.

FC Botoșani merge încrezătoare la Giurgiu! Kuku: "Cu ajutorul lui Dumnezeu am putea să câştigăm"

 Benjamin Kuku  

Cu toate ca giurgiuvenii trec printr-o perioada buna, reusind sa invinga chiar si liderul Viitorul, jucatorii de la FC Botosani sunt incresatori inaintea acestei partide.

"Niciun moment pe parcursul meciului n-am avut sentimentul că nu putem să câştigăm acest meci cu Pandurii. Duminica viitoare mergem pe terenul campioanei, Astra, pentru a reuşi încă o victorie", a spus Cătălin Golofca, imediat dupa meciul cu Pandurii.

Si atacantul Beni Kuku crede in sansele echipei noastre de a obtine o victorie la Giurgiu, acolo unde FC Botosani nu a obtinut nici macar un punct de cand a promovat in Liga 1.

"Sunt bucuros că am marcat şi foarte bucuros că am terminat sănătos meciul. Din acest moment, obiectivul nostru e să terminăm pe primul loc în play-out. Cu ajutorul lui Dumnezeu am putea să câştigăm şi etapa viitoare, la Giurgiu", a declarat Benjamin Kuku.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
558

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
212

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
164

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...