FC Botosani merge cu incredere pe stadionul Dinamo: "Incercam sa obtinem cat mai mult din acest meci"

FC Botosani merge cu incredere pe stadionul Dinamo: "Incercam sa obtinem cat mai mult din acest meci"
Echipa FC Botosani va debuta, duminica seara, incepand cu ora 19:00, in primul meci oficial din 2016, impotriva formatiei Dinamo Bucuresti, meci ce va avea loc pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare. 

Intrucat lotul botosanenilor a ramas la Bucuresti, dupa ce s-a intors din Antalya, la conferinta de presa dedicata partidei de duminica a participat doar presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter. 

Acesta a precizat ca abia asteapta intalnirea cu dinmovistii si spera ca FC Botosani sa obtina cel putin un egal, insa se gandesc doar la victorie.

"Intradevar este un debut greu, insa un meci asteptat de noi, dupa o perioada lunga de pregatire. Sezonul trecut am obtinut mult cu Dinamo, patru puncte din sase posibile, iar la momentul asta suntem egali si ambele echipe doresc sa obtina victoria. Nu ne va fi usor, pentru ca Dinamo e o echipa cu un antrenor foarte ambitios, cu foarte multe achizitii si fiind gazda va aborda meciul la victorie. Si noi dorim sa obtinem chiar si o victorie. Venim dupa o perioada de trei saptamani de Antalya si Bucuresti  si sper sa aratam bine la acest meci. Meciul nu este castigat inaintea startului si trebuie sa credem in noi. Am avut discutii cu jucatorii si trebuie sa incercam sa obtinem cat mai mult din acest meci.", a declarat Cornel Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta