FC Botosani, meci greu cu Steaua! Pustai: "Sunt convins ca ne vom bate pentru orice minge"

FC Botosani, meci greu cu Steaua! Pustai: "Sunt convins ca ne vom bate pentru orice minge"
FC Botosani va juca, duminica seara, incepand cu ora 20:30, pe stadionul National Arena, impotriva campioanei Romaniei, Steaua Bucuresti, formatie care trece printre-o perioada mai dificila. 

Botosanenii spera sa profite de moment si sa smulga primele puncte cu stelistii. Antrenorul Cristi Pustai a prefatat aceasta intalnire, in cadrul unei conferinte de presa, si crede va fi un spectacol fotbalistic.

"Oricând un meci cu Steaua reprezintă pentru celelalte echipe un meci important, un meci care pe lângă punctele puse în joc mai sunt şi orgoliile. Sunt convins că la Bucureşti ne vom bate pentru orice minge şi pentru punctele puse în joc. Şi Steaua trece printr-o perioadă grea şi din acest punct de vedere este important şi pentru ei. Să sperăm că va fi un spectacol fotbalistic. La Steaua, ca şi la toate echipele din România, dacă ai câteva meciuri mai slabe se vorbeşte de schimbare. Nu este prima dată când se întâmplă în ţară.

Cu Steaua trebuie să blocăm verticalizările în funcţie de ce echipă va alinia. În general trebuie să te închizi foarte bine când joci cu o asemenea echipă şi să ataci pe contratacat sau să faci un presing agresiv, dar nu o poţi face tot timpul jocului pentru că au jucători cu o valoare individuală şi care pot să producă un dezechilibru. Să sperăm că în această deplasare vom arăta mai multă agresivitate, în sensul bun al cuvântului, înspre poarta adversă şi o posesie mai bună. Multe greşeli le-am făcut la meciul de campionat cu Viitorul neforţate de adversar, pe posesia noastră. Să sperăm că acest lucru nu se va mai întâmpla, avem sincope. Trebuie să eliminăm aceste fluctuaţii şi să fim o echipă mai hotărâtă pentru a lua punct sau puncte. Trec etapele şi ne trebuie puncte"
, a declarat Cristi Pustai.

FC Botosani nu-l va avea in lot pentru aceasta partida pe camerunezul Michael Ngadeu.

"Sunt mici probleme de lot. Sper ca Bordeianu sa reintre in pregatire astazi, avea ceva probleme la un tendon si mai este Acsinte, care a simtiti ceva probleme, dar nu par a fi grave.", a completat Pustai.

 

Spune-ne opinia ta