FC Botoşani mai are de încasat 100.000 de euro

FC Botoşani mai are de încasat 100.000 de euro

 Cornel Sfaiter  

FC Botoşani şi-ar putea rezolva în bună măsură problema financiară în această iarnă dacă va reuşi să încaseze banii din transferurile lui Florin Acsinte la Dinamo Bucureşti şi Kone Seydou la Leiria, în prima ligă portugheză. Pentru cei doi, gruparea botoşăneană ar urma să încaseze 80.000 de euro.

"Am vorbit cu Cristi Borcea şi ei sunt mulţumiţi de Acsinte. A jucat foarte bine la echipa a doua şi nu peste mult timp va face pasul către prima echipă. El este în vizorul primei echipe şi deja a debutat în meciul Cupa României. Cei de la Dinamo trebuie să achite până la jumătatea lunii ianuarie 50.000 de euro plus TVA-ul în cazul în care vor să îl achiziţioneze. Eu personal sunt convins că Florin Acsinte va rămâne la Dinamo", a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani.

În ceea ce îl priveşte pe atacantul Kone Seydou, FC Botoşani va trebui să încaseze 20.000 de euro. Conducerea grupării botoşănene a acceptat să-i elibereze jucătorului cartea verde pentru a putea evolua la Leiria în prima ligă portugheză în schimbul sumei de 20.000 de euro. Aceşti bani ar trebui achitaţi până la sfârşitul acestui an.

20.000 de euro pentru Simao
În plus, FC Botoşani mai are de încasat în vara anului viitor 20.000 de euro de la FCM Bacău pentru atacantul brazilian Ayres Simao. Acesta a fost împrumutat pentru un an, urmând ca la sfârşitul acestui sezon conducerea clubului FCM Bacău să se decidă dacă vor să îl achiziţioneze.

"Pe Simao am încasat 10.000 de euro pentru un împrumut pe un an iar în vara anului viitor dacă cei de la Bacău vor să îl păstreze trebuie să ne plătească încă 20.000 de euro. Simao a confirmat până acum la Bacău. A marcat şase goluri şi este golgheterul echipei", a mai afirmat Cornel Şfaiţer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Liga2.RO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
15

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
73

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
199

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...