FC Botosani joaca "italieneste"! Opt victorii obtinute la un gol diferenta! - PROGRAM

FC Botosani joaca "italieneste"! Opt victorii obtinute la un gol diferenta! - PROGRAM

   Gabriel Tanasa (gsp.ro)

FC Botosani s-a impus, luni seara, cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la FC Vaslui, bifand astfel cea de-a opta victorie in Liga 1. Toate cele opt victorii ale botosanenilor au fost la limita, fie 2-1, fie 1-0.

FC Botosani s-a impus cu 2-1 in meciurile cu Gaz Metan Medias, FC Brasov (tur si retur) si Corona Brasov, in timp ce partidele cu scor italian, 1-0, au fost castigate in fata celor de la ACS Poli Timisora (tur si retur) si FC Vaslui (tur si retur).

Dupa meciul cu ACS Poli Timisoara, castigat prin super-golul lui Vasvari, suportarii au criticat prestatia fotbalistilor, pentru ca s-au impus doar cu 1-0, desi au jucat cu doi jucatori in plus in repriza a doua. Publicul botosanean isi doreste ca echipa sa se impuna asa cum o facea in Liga a II-a, insa sa nu uitam ca pentru a ne mentine in Liga 1 avem nevoie de puncte.

FC Botosani a mai obtinut in Liga 1 si cinci remize, clasandu-se in acest moment pe locul 11. De mentionat ca botosanenii nu au marcat in niciun meci mai mult de doua goluri.

Urmeaza un alt joc important pentru ros-alb-albastri, care duminica vor evolua pe teren propriu in fata celor Viitorul, echipa cu care se lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Vezi mai jos programul urmatoarei etape din Liga 1:



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
39

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
82

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...

Pecheziții la AJOFM: Trei agenți economici din Botoșani în vizorul Parchetului European!

astăzi, 07:18
207

Organele de cercetare, sub coordonarea procurorilor Parchetului European, în baza unui ordin de percheziţie domiciliară la sediul AJOFM Botoşani, au ridicat documente care au stat la baza fin...