FC Botosani joaca luni pe terenul echipei care a ramas fara antrenor: ”Botosaniul vine cu moralul ridicat” - VIDEO
SPORT

FC Botosani joaca luni seara, la Brasov, impotriva formatiei Sepsi Sfantu Gheorghe, care a ramas recent fara antrenorul Valentin Suciuc. Tehnicianul a fost demis de conducere, dupa eliminarea din Cupa Romaiei, asta desi Suciu a preluat echipa din Liga a IV-a si a dus-o pana in Liga I.

FC Botosani joaca luni pe terenul echipei care a ramas fara antrenor: ”Botosaniul vine cu moralul ridicat” - VIDEO

   foto - covasnamedia.ro

In tur botosanenii s-au impus cu scorul de 5-1, iar orgoliul celor de la Sepsi a fost ranit. Gazdele spera sa-si ia revansa si sa treaca peste momentul prost in care se afla echipa.

”Am primit 5 goluri la Botosani, dar sa nu uitam ca acasa FC Botosani e o echipa foarte buna, o echpa care alearga mult, face presing 90 de minute si se vede munca lui Costel Enache. Au eliminat si pe CFR Cluj, dar noi putem sa castigam, pentru ca nu avem o echipa chiar asa slaba. Trecem printr-o faza foarte proasta, dar trebuie sa tinem cele trei puncte. Nu stiu daca este un avantaj ca avem doua zile in plus, pentru ca am vazut meciul cu CFR Cluj. Din primul 11 au jucat doar 3-4 jucatori. Au schimbat si ei echipa, iar cei care au jucat mai putin in campionat au reusit sa elimine o echipa de talia celor de la CFR Cluj. Vin cu moralul ridicat. Am ramas fara antrenor si imi pare rau, dar cand echipa sufera primul care pleaca este atrenorul. Nu poti da afara 20 de jucatori. Moralul nostru este la pamant. Echipa parca nu mai joaca, parca nu mai are chef dupa atatea infrangeri.”, a declarat Attila Hadnagy.

Partida dintre Sepsi Sfantu Gheorghe si FC Botosani va avea loc luni seara, incepand cu ora 18:00, in direct la Digisport 1, Telekomsport 1 si Look.

 

Spune-ne opinia ta