FC Botosani joaca in prima zi de Pasti la Brasov! Grozavu: "Speram sa venim cu lumina si cu puncte de la Brasov"

FC Botosani joaca in prima zi de Pasti la Brasov! Grozavu: "Speram sa venim cu lumina si cu puncte de la Brasov"
FC Botosani va juca din nou in campionat in prima zi de Pasti, la fel ca in sezonul trecut.

Daca anul trecut botosanenii au intalnit pe teren propriu pe cei de la Pandurii, castigand partida cu 3-2, in acest an elevii lui Leo Grozavu vor juca in deplasare la FC Brasov.

Antrenorul Leo Grozavu spune ca se multumeste cu orice rezultat pozitiv.

"E clar ca fiecare isi doreste sa castige, dar tinand cont de situatia din momentul de fata al Brasovului va fi o partida disputata. Trebuie sa avem o abordare asa cum avut la jocul de acasa cu Chiajna, sa facem o partida, din punct de vedere al daruirii, foarte buna. Nu ne vom prezenta la Brasov doar in postura de oaspete. Orice rezultat pozitiv ne multumeste, iar un punct este un rezultat pozitiv in conditiile de fata, insa noi nu mergem acolo sa facem egal, ci sa castigam.", a declarat Leo Grozavu.

Jucatorii si antrenorii de la FC Botosani vor fi la Brasov in noaptea de Inviere si spera ca duminica sa se intoarca acasa cu lumina, dar si cu puncte.

"Asta este, vom sarbatori dupa Pasti. Sa speram ca vom putea sarbatori un rezultat bun. Speram sa venim si cu lumina si cu puncte de la Brasov. Vreau sa le urez tuturor celor de acasa si tuturor suporterilor un Paste Fericit, sanatate si caldura in casa.", a spus Grozavu.

Partida dintre FC Brasov si FC Botosani va avea loc duminica, incepand cu ora 17:30.

 

Spune-ne opinia ta