FC Botosani joaca astazi, de la ora 17:30, primul amical din Turcia

FC Botosani joaca astazi, de la ora 17:30, primul amical din Turcia
Echipa de fotbal FC Botosani va sustine miercuri dupa-amiaza, la ora 17:30, prima partida amicala din cantonamentul din Antalya, acolo unde formatia noastra se afla de pe 3 februarie.

Elevii lui Leo Grozavu vor juca impotriva cehilor de la Vysočina Jihlava, echipa clasata pe locul 13 in Cehia. Urmatorul meci amical va avea loc pe 7 februarie, atunci cand botosanenii vor juca impotiva slovacilor de la Ružomberok, iar pe 11 februarie ii vor reintalni pe ungurii de la Diosgyori VTK, formatia care a invins pe FC Botosani in Ungaria cu scorul de 3-1.

Mai sunt programate inca doua partide amicale pe 10 februarie si pe 13 februarie, insa adversarele nu au fost inca stabilite.

"In functie de rezultatele noastre si ale adversarilor, se va stabili si cu cine vom juca pe 10 si pe 13 februarie. Nu au fost stabilite orele cand vor avea loc meciurile, pentru ca orele se vor stabili in functie de conditiile meteo", a declarat Alexandru Chirila, directorul de marketing de la FC Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
254

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
178

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
123

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...