FC Botosani, invinsa cu 4-0 de Steaua, intr-un meci cu doua goluri "suspecte" si doua eliminari!

FC Botosani, invinsa cu 4-0 de Steaua, intr-un meci cu doua goluri "suspecte" si doua eliminari!

   captura Digisport

FC Botosani a pierdut cu scorul de 4-0, in deplasare, impotriva Steaua Bucuresti, intr-un meci disputat luni seara. Pentru gazde au marcat Popa, Piovacari, Tanasa si Parvulescu.

Partida a fost condusa la centru de Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe - Covasna), ajutat la cele doua tuse de Urzică Vladimir (Piatra Neamţ - Neamţ) si Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe - Covasna), in timp ce arbitri aditionali vor fi Amoraritei Mihai (Câmpina - Prahova) si Teodor Dragoş (Constanţa - Constanţa).

Echipele de start:

Steaua Bucuresti: Tatarusanu - Parvulescu, Szukala, Gardos, Prepelita - Sanmartean, Pintilii - Tanase, Keseru, Popa - Chipciu. Rezerve: Nita, Filip, Varela, Latovlevici, Piovacari, Stanciu, Iancu. 

FC Botosani: Lazar - Patache (cpt), Ivanovs, Oltean, Acstinte - Danci, Tincu, Codoban - Vertelis, Stojkov, Fulop. Rezerve: Curileac, Ghinca, Juncanaru, Bordeanu, Puri, Dorrego.

DESFASURAREA LIVE-TEXT:

Min 1: A inceput meciul!

Min 8: Atac bun al Botosaniului, Stojkov scoate pentru Ghinga, care suteaza periculos de a 20 de m, dar balonul trece peste poarta.

Min 11: GOL STEAUA! Corner executat de gazde, balonul este deviat de Pintilii catre Adi Popa, care, aflat in offside clar, suteaza din 4 m si deschide scorul!

Min 23: Steaua a redus motoarele, iar FC Botosani putea profita. Acsinte a ratat o centrare in careul, dar balonul a ajuns la Tincu, care a vrut sa-l surprinda pe Tatarusanu si a sutat de la 30 de m, insa peste poarta.

Min 27: Corner executat de FC Botosani, balonul ajunge la Danci, care reia cu capul putin peste poarta.

Min 30: Chipciu și-a încercat șansa cu un șut de la distanță, din drop, dar mingea s-a dus pe lângă stâlpul din dreapta porții lui Lazar.

Min 38: Chipciu suteaza din nou, de aceasta data de la marginea mareului de 16 m, insa balonul trece mult pe langa poarta.

Min 40: Cartonas galben vazut de Prepelita

Min 45: Final de prima repriza cu Steaua in atac. Keseru a sutat din 3 m, dar Lazar a respins pana la Adi Popa, acesta din urma sutand si el, insa in blocajul fundasilor botosaneni. Pauza 1-0.

Min 46: Incepe repriza a doua cu o schimbare la FC Botosani: a iesit Vertelis si a intrat Codoban

Min 48: Codoban executa periculos o lovitura libera de pe partea stanga, trimite la coltul scurt si a fost la pas de a-l surprinda pe Tatarusanu, care a respins in corner.

Min 52: Schimbare la Steaua: intra Piovacari si iese Keseru

Min 54: GOL STEAUA! Din nou arbitrii o favorizeaza pe Steaua, desi nu are nevoie. Corner executat de stelisti, balonul ajunge la Piovacari, care trimite capul in poarta, dar portarul Botosaniului nu ajunge la minge din cauza unul fault in atac comis de Tanasa.

Min 56: Cartons galben Tanasa pentru simulare

Min 56: Iese Sanmartean si intra Stanciu

Min 58: Galben pentru Ivanovs

Min 59: Iese Fulop si intra Eino Puri

Min 59: CARTONAS ROSU! Ivanovs este eliminat, dupa ce a primit al doilea cartonas galben pentru un fault asupra lui Keseru.

Min 64: GOL STEAUA! Parvulescu patrunde in careu si suteaza cu exteriorul pe centrul portii, marcand pentru 3-0.

Min 67: GOL STEAUA! Contraatac fulger al gazdelor, trei contra unu, Adi Popa ii paseaza lui Tanasa, care suteaza si marcheaza pentru 4-0.

Min 68: Iese Aco Stojkov si intra Dorrego, care debuteaza in Liga 1

Min 71: Ratare incredibila pentru Steaua! Adi Popa ii paseaza din nou lui Tanasa, care singur cu portarul suteaza pe langa poarta!

Min 85: CARTONAS ROSU! Prepelita vede si el al doilea galben si este eliminat!

Min 90: Final de meci!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
82

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
313

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
62

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...