FC Botoşani începe treaba

FC Botoşani începe treaba
Roş-alb-albaştrii au revenit la pregătire, urmând ca pe 20 ianuarie să plece în cantonament la Câmpulung.

După aproape o lună şi jumătate de vacanţă, jucătorii se reîntorc la pregătire. Pentru aceştia vor urma şapte săptămâni în care vor trebui să pregătească returul campionatului, în care obiectivul va fi clasarea în primele nouă locuri. De la reunirea lotului nu va lipsi niciunul din jucătorii aflaţi sub contract cu FC Botoşani. Cu excepţia celor puşi pe lista de transferări, toţi ceilalţi se vor prezenta la primul antrenament din acest an, sub comanda lui Cristi Popovici.

Patru jucători noi

La reunirea lotului de astăzi vor veni şi noile achiziţii Valentin Geamăn, Gabriel Vasvari, Gabriel Boghian şi juniorul de la Cetatea Suceava, Alexandru Moldovan. "Pe Geaman, Vasvari şi Boghian îi ştiu şi am insistat pentru venirea lor la Botoşani. În ceea ce îl priveşte pe Moldovan, în primul rând vreau să îl vedem. El va fi junior şi la anul şi asta e foarte important, dar vreau să îl văd la pregătire şi apoi vom lua o hotărâre", a mai spus Cristi Popovici, care a adăugat că lista transferurilor rămâne deschisă.

Dacă jucătorii şi antrenorii vor fi prezenţi la reunirea lotului, în schimb va lipsi preşedintele clubului, Cornel Şfaiţer. Acesta este plecat la Cluj, unde Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, se află în campanie pentru un nou mandat la conducerea FRF.

"Nu m-a sunat nimeni să-mi spună că nu poate ajunge. Este important să avem toţi jucătorii încă de la începutul pregătirii", Cristi Popovici, antrenor principal FC Botoşani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Liga2.RO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
16

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
32

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...