FC Botosani, in topul echipelor cu cele mai multe goluri marcate din faze fixe! VIDEO

FC Botosani, in topul echipelor cu cele mai multe goluri marcate din faze fixe! VIDEO
Un capitol important în fotbalul modern este reprezentat de fazele fixe, nu de puţine ori acestea fiind decisive în stabilirea unor rezultate finale.

Liga Profesionista de Fotbal a publicat statistica privind numarul de goluri marcate din faze fixe, iar FC Botosani se afla in top 3, la acest clasament contribuint Michael Ngadeu cu 3 goluri reusit cu capul, dupa cornere, dar si Gabriel Vasvari cu o lovitura libera executata perfect in meciul cu Chiajna.

În primele 23 de etape din ediţia 2015-2016 a Ligii 1 Orange s-au marcat 108 goluri după momente statice, cea ce înseamnă un procentaj de 28,6% din totalul reuşitelor.

Cele mai multe goluri din faze fixe au fost reuşite de Pandurii şi Astra, ambele câte 13. O mare surpriză o reprezintă prezenţa pe podium a celor de la FC Voluntari, gruparea ilfoveană izbutind 12 goluri din astfel de momente, dintr-un total de 21.

Clasamentul este completat de CFR Cluj, Viitorul şi FC Botoşani - fiecare câte 9 goluri, ASA Tg Mureş - 8, CS U Craiova - 7, CSMS Iaşi, Concordia, Poli Timişoara şi Steaua - câte 6 reuşite, Dinamo - 3 şi Petrolul - 1 gol.

În ceea ce priveşte golurile încasate, cele mai bune defensive au fost Dinamo - doar 4 goluri primite, Steaua şi ASA - ambele câte 5, Astra şi FC Botoşani - câte 7. La polul opus s-a situat Concordia Chiajna, formaţie care a scos de 11 ori mingea din propria poartă, în urma unor faze fixe.
 

 

Spune-ne opinia ta