FC Botoșani în PES 2014! GALERIE FOTO cu jucatorii! VIDEO

FC Botoșani în PES 2014! GALERIE FOTO cu jucatorii! VIDEO

 Florin Acsinte în PES 2014  

FC Botoșani va fi prezenta în noul patch marca PESRomania.org care aduce Liga 1 si Liga 2 în Pro Evolution Soccer 2014 înca din 2003.

În noul patch RPES, FC Botoșani va fi recreată până la cel mai mic detaliu, de la echipamente, jucători, poate, pe viitor, chiar și stadionul. Cu siguranță, aproape toți jucătorii echipei FC Botoșani vor avea fețe reale, ca și celelalte echipe din România, grație face-makerului Ionuț Dumitrache, aka ionutz3d, anunta site-ul oficial al clubului botosanean.

Echipa PESRomania muncește din greu la acest patch care va apărea, cel mai probabil, undeva după perioada de transferuri din Liga 1 si 2.

Mai jos vă prezentăm câteva imagini, în exclusivitate, să vedeți cum vor arăta cațiva jucători ai echipei botoșănene și să vedeți cât de mult se apropie de realitate.

Video mai jos cu trailer-ul jocului!  
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Abonat la Urgențe: Polițiștii vor să afle de unde își procură drogurile tânărul cules de pe stradă de patru ori în câteva zile!

astăzi, 11:01
64

Oamenii legii, care încearcă să dezlege misterul tânărului de 25 de ani care a ajuns la Urgențe de nu mai puțin de patru ori, vor trebui să afle de unde obține acesta drogurile...

Peste 200 de mașini trase pe dreapta. Ce nereguli au constatat polițiștii rutieri!

astăzi, 10:54
130

Poliţiştii rutieri sunt prezenţi în trafic în fiecare zi, pentru prevenirea şi reducerea riscului rutier, prin sancţionarea nerespectării normelor de circulaţie prevăzute de legisl...

Polițiștii botoșăneni au descins în Bazar și în Piața Centrală!

astăzi, 10:26
144

Poliţiştii municipiului Botoşani au efectuat, joi, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilegal cu produse accizabile, în zona pieţei centrale şi a bazarului.În ...