FC Botoșani în Europa League? Leo Grozavu: " Te duci acolo și ce faci? Mai bine să stăm noi potoliți"
SPORT

Asa cum am anuntat si in articolele precedente, FC Botosani ar putea sa prinda preliminariile Europa League, in cazul in care termina pe locul 7 si in cazul in care Gaz Metan Medias si CFR Cluj vor prinde Play-Off-ul Europa League.

FC Botoșani în Europa League? Leo Grozavu: " Te duci acolo și ce faci? Mai bine să stăm noi potoliți"

Cu toate ca presedintele Cornel Sfaiter a declarat ca isi doreste o noua participare in cupele europene, antrenorul Leo Grozavu nu este de aceeasi parere. Tehnicianul botosanenilor spune ca FC Botosani nu este pregatita pentru o astfel de competitie si asta s-a vazut in urma cu doua sezoane, cand dupa participarea in Europa League, jucatorii nu si-au mai revenit decat abia in returul campionatului.

La fel a patit si Poli Iasi, iar Leo Grozavu spune ca desi e frumos in Europa League, FC Botosani nu este pregatita.

"Nu avem noi obiective din astea acum. Trebuie sa mai treaca etape. Sunt inca 15 meciuri si noi ne gandim la Europa. Nu putem face ceva de foame si noi ne gandim la Europa. Hai sa fim seriosi. Ati vazut, Europa e grea. Europa iti aduce multe deservicii pe de alta parte. Sigur, ai faima, e frumos, te plimbi cu avionul, dar mai e si o alta parte: uzura, noi nu suntem pregatiti pentru asta. Daca ajungem acolo nu o sa ne dam la o parte, dar in acelasi timp, atunci cand avem obiective marete, trebuie sa vedem si daca le putem indeplini. E o perioada grea sa nu ai vacanta deloc. Jucatorii sunt incarcati fizic si psihic. Daca intram in Europa League iar trebuie sa-l aducem pe Messi, pe Ronaldinho, pe David Luiz. Nu putem la fiecare jumatate de an sa schimbi jucatorii. Te duci acolo si ce faci? Dupa Legia, 3-0, moralul la pamant si nu-ti mai revii jumatate de ani si dupa asta te bati la retrogradare. Asa e mai bine sa stam noi potoliti. Asta nu inseamna ca nu vom incerca sa castigam meciurile ca sa nu ajungem in Europa League. Si mie imi place in Europa, dar....e mai greu...", a declarat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta