FC Botosani ia in calcul doar cele trei puncte in meciul cu U Cluj

FC Botosani ia in calcul doar cele trei puncte in meciul cu U Cluj
FC Botosani va intalni luni, de la ora 16:00, pe teren propriu, echipa clasata pe locul 17 in Liga 1, Universitatea Cluj.

Clujenii se afla intr-un imens scandal, dupa ce antrenorul Ionel Ganea s-a certat cu sefii clubului. Antrenorul FC Botosani, Cristi Popovici, crede ca meciul va fi unul greu, mai ales ca pe banca va fi un alt antrenor.

"O sa fie din nou un meci dificil, in care noi ne propunem sa obtinem cele trei puncte. Au un argument in plus, pentru ca de fiecare data cand la o echipa se schimba un antrenor, jucatorii sunt mai motivati. Suntem o echipa de top cu jucatori de top. Speram sa ne adjudecam victoria luni, pe un stadion cat mai populat. Aseara lotul nu era valid, sper ca pana luni sa fie tot lotul. Ursu, Patache, Tanasa, sunt jucatorii care acuzau dureri. U Cluj are cativa jucatori cu meciuri multe in Liga 1. Au jucatori buni cu care nu au reusit sa obtina puncte multe", a declarat Cristi Popovici.

Capitanul echipei botosanene, Gabriel Vasvari, care, mai nou, evolueaza pe postul de mijlocas dreapta, spera ca publicul sa fie intr-un numar cat mai mare pe stadion.

"E un post nou pentru mine si daca antrenorul crede ca ma descurc bine acolo, e foarte bine. Va fi un meci foarte greu. Ei au spus ca n-o sa retrogradeze sub nicio forma. Speram ca publicul sa fie intr-un numar cat mai mare. Suntem multumiti de parcursul pe care l-am facut pana acum", a spus Gabriel Vasvari.

Attila Hadnagy, marcatorul celor doua goluri din meciul cu de la Brasov cu Corona, spune ca trece prin momente foarte bune la FC Botosani si spera sa inscrie si in poarta clujenilor.

"Sunt atacant si toti atacantii vor sa marcheze, dar important este sa castige echipa. E un moment foarte bun in viata mea. Au fost 6 luni grele la FC Brasov si ma gandeam ca daca nu plecam renuntam la fotbal. Eu sper sa joc cat mai mult. Secretul nostru este munca si seriozitatea. Este o echipa de traditie, dar nu cred ca are echipa din anii trecuti. Este un meci greu, dar noi speram sa castigam si sa stam linistiti", a precizat Attila Hadnagy.

Mai multe detalii pe Sport.Botosani.Ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
4

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
8

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
24

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...