FC Botoşani - Hermannstadt 1-0. Liviu Ciobotariu, salvat în ultimul minut de Fabbrini

FC Botoșani s-a impus dramatic în fața lui Hermannstadt, scor 1-0 (Fabbrini 90+3). Cu această victorie, scaunul antrenorului Liviu Ciobotariu a fost salvat.

FC Botoşani - Hermannstadt 1-0. Liviu Ciobotariu, salvat în ultimul minut de Fabbrini

   Foto: GSP/ Ionuţ Tăbultoc

Liviu Ciobotariu a scăpat ca prin urechile acului de demitere. Mesajul primit de la conducerea clubului a fost unul clar: victorie sau înlocuire.

Botoșani a controlat partida și a ratat șanse uriașe înaintea golului izbăvitor. Apogeul a fost atins în minutul 63, când Jonathan Rodriguez a ratat o lovitură de la 11 metri.

Golul victoriei a venit în al treilea minut de prelungire. Fabbrini a șutat de la marginea careului de 16 metri, iar lovitura a fost deviată în poartă de Mățel.

FC Botoșani urcă pentru moment pe locul 4 în play-off, cu 22 de puncte. Hermannstadt rămâne pe locul de baraj, cu 17 puncte. În sezonul regulat, FC Botoșani a câștigat meciul de acasă, 2-0, și a remizat în returul disputat la Târgu Mureș.

Primul 11 al FC Botoşani: Fraisl - Patache, Miron, Burcă, Soleidis - Papa, Rodriguez, Fabbrini - Golofca, Ongenda, L. Fulop.
Rezerve: Pap - Holzmann, Karaboue, L. Buș, M. Roman, Oaida, Chindriș
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Primul 11 al Hermannstadt: Cabuz - Mățel, Mijuskovic, Dandea, I. Stoica, Tătar - L. Dumitriu, Moreira, Serediuc - Blănaru, Lendric.
Rezerve: Niga - Acsinte, I. Petrescu, Dâlbea, Jazvic, Offenbacher, Tsoumou
Antrenor: Vasile Miriuță

Sursa: GSP

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Comunicat: PSD Botoșani sărbătorește Ziua Drapelului Național

Miercuri, 26 Iunie 2019
70

Simbol al unității și identității românești, drapelul național este sărbătorit în fiecare an la 26 iunie. Această dată a fost aleasă în amintirea zilei în care tric...

ROAMING INVOLUNTAR: Botoșani, printre județele în care semnalul e "furat", iar costurile sunt uriașe!

Luni, 24 Iunie 2019
897

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), le atrage atenția tuturor utilizatorilor de telefonie și internet mobil, care au serviciul de roaming acti...

Un sucevean a primit ficatul unui botoșănean aflat în moarte cerebrală

Vineri, 14 Iunie 2019
620

Echipa de la Centrul de transplant Iaşi a efectuat, în noaptea de miercuri spre joi, o prelevare de organe de la un donator din Botoşani aflat în moarte cerebrală, care era internat pe ...