FC Botoşani - Hermannstadt 1-0. Liviu Ciobotariu, salvat în ultimul minut de Fabbrini

FC Botoșani s-a impus dramatic în fața lui Hermannstadt, scor 1-0 (Fabbrini 90+3). Cu această victorie, scaunul antrenorului Liviu Ciobotariu a fost salvat.

FC Botoşani - Hermannstadt 1-0. Liviu Ciobotariu, salvat în ultimul minut de Fabbrini

   Foto: GSP/ Ionuţ Tăbultoc

Liviu Ciobotariu a scăpat ca prin urechile acului de demitere. Mesajul primit de la conducerea clubului a fost unul clar: victorie sau înlocuire.

Botoșani a controlat partida și a ratat șanse uriașe înaintea golului izbăvitor. Apogeul a fost atins în minutul 63, când Jonathan Rodriguez a ratat o lovitură de la 11 metri.

Golul victoriei a venit în al treilea minut de prelungire. Fabbrini a șutat de la marginea careului de 16 metri, iar lovitura a fost deviată în poartă de Mățel.

FC Botoșani urcă pentru moment pe locul 4 în play-off, cu 22 de puncte. Hermannstadt rămâne pe locul de baraj, cu 17 puncte. În sezonul regulat, FC Botoșani a câștigat meciul de acasă, 2-0, și a remizat în returul disputat la Târgu Mureș.

Primul 11 al FC Botoşani: Fraisl - Patache, Miron, Burcă, Soleidis - Papa, Rodriguez, Fabbrini - Golofca, Ongenda, L. Fulop.
Rezerve: Pap - Holzmann, Karaboue, L. Buș, M. Roman, Oaida, Chindriș
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Primul 11 al Hermannstadt: Cabuz - Mățel, Mijuskovic, Dandea, I. Stoica, Tătar - L. Dumitriu, Moreira, Serediuc - Blănaru, Lendric.
Rezerve: Niga - Acsinte, I. Petrescu, Dâlbea, Jazvic, Offenbacher, Tsoumou
Antrenor: Vasile Miriuță

Sursa: GSP

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Ce este meningita meningococică fulminantă, care a ucis în câteva ore o elevă din București. Ce simptome are boala și cât de contagioasă este!

Vineri, 19 Aprilie 2019
662

Meningita meningococică fulminantă, care a ucis joi, în doar câteva ore, o elevă din București, este una dintre cele mai grave forme de meningită, este foarte contagioasă, are o evol...

Un român în port popular a citit Rugăciunea universală la slujba de Florii ţinută de Papa Francisc la Vatican

Duminică, 14 Aprilie 2019
660

Credincioşii romano-catolici au început duminică, să celebreze moartea şi învierea Domnului.Papa Francisc a prezidat Sfânta Liturghie a Duminicii Floriilor şi Patimii Domnul...

Peste 80 de tone de legume şi fructe, distruse în cadrul Operaţiunii Demetra

Duminică, 14 Aprilie 2019
790

"Începând cu data de 11 aprilie 2019, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a demarat o serie de controale la nivel naţional pentru depistar...