FC Botoșani - FCSB 2-2! Spectacol pe Municipal!

FC Botoșani - FCSB 2-2! Spectacol pe Municipal!

FC Botoșani și FCSB s-au întâlnit în prima etapă din Play-Off primei divizii. Trupa lui Marius Croitoru a avut lovitura de deschidere.

După doar 5 minute de joc, FC Botoșani deschide scorul. Panțiru primește galben după un fault la Haruț. Rodriguez executa lovitura liberă, iar expertul Dugandzic trimite mingea în poartă. După doar 5 minute, atmosfera creata de suporteri a devenit incendiara, iar stadionul, aproape plin, a devenit un infern pentru trupa lui Vintilă.

Totuși, bucuria botoșănenilor a ținut doar 6 minute. În minutul 11, Man șutează impecabil, din afara careului, iar Hankic nu are cum sa o salveze pe FC Botoșani. Papa primește cartonașul galben în minutul 25, după un fault la Olaru. Imediat după, botoșănenii au recuperat mingea, iar Ashkovski a fost faultat de Tănase, care a primit, de asemenea, cartonașul galben.  3 minute mai târziu, și Șeroni primește cartonașul galben pentru un fault la Miron. Croitoru protestează și este avertizat cu același cartonaș.

 FC Botoșani asaltează poarta stelistă, iar în minutul 34, Enriko Papa ratează o ocazie uriașă, scăpând singur cu Bălgradean. Totuși, portarul trecut pe la Dinamo și Craiova nu a avut emoții și a respins balonul. Andrei Chindriș primește cartonașul galben în minutul 38. În minutul 43, Adrian Petre a ratat cu poarta goală, la o fază demnă de premiul "Ratarea Campionatului". Totuși, FCSB a înscris la faza următoare, prin Darius Olaru. La pauză, scorul a fost 2-1, în favoarea oaspeților.

Ambi antrenori au efectuat cate o schimbare la pauză. Florescu a intrat în locul lui Carlone, în timp ce Oaida a intrat în locul lui Petre.

Marko Dugandzic a reușit dubla în minutul 55, însă a fost înlocuit imediat după gol, după ce s-a accidentat. Totuși, Botoșani a reușit egalarea. În locul croatului a intrat Marcel Holzmanm. Darius Olaru primește cartonașul galben. Și coechipierul său, Valentin Crețu, primește cartonașul galben, în minutul 88. In prelungiri, Adrian Popa îl înlocuiește pe Panțiru, Ashkovski este schimbat cu Patache, iar Popescu primește cartonașul galben.

Mingea nu a mai intrat în poarta, iar scorul final a fost 2-2, după un meci superb. FC Botoșani obține primul punct din istoria întâlnirilor cu FCSB, în calitate de gazdă.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
402

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
195

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
143

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...