FC Botoşani - FCSB 1-3. Golofca a înscris împotriva fostei echipe

FC Botoşani - FCSB 1-3. Golofca a înscris împotriva fostei echipe

FCSB a învins, în deplasare, FC Botoşani, într-un meci din etapa a 20-a din Liga 1. Victoria oaspeţilor a fost adusă de Gnohere, Lucian Filip şi Rusescu, iar pentru gazde a marcat Golofca.

Elevii lui Nicolae Dică au avut o viaţă uşoară la Botoşani şi datorită golului rapid înscris de Gnohere în minutul 14. Chiar dacă Golofca a egalat şi le-a mai pus ceva probleme apărătorilor vicecampioanei, aceştia au intrat la pauză în avantaj datorită reuşitei lui Filip, care a marcat pentru al doilea meci consecutiv, arata telekomsport.ro.

În repriza a doua, Botoşani a forţat egalarea, dar de fiecare dată când ajungea la poarta lui Bălgrădean nu au reuşit să finalizeze. În cele din urmă, Rusescu a risipit toate emoţiile printr-o execuţie de fineţe. 

În urma acestui rezultat, FCSB o egalează pe CFR la puncte, 40, dar campioana en titre are un meci mai puţin. Botoşani rămâne pe 10 cu 23 de puncte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
21

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
143

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
45

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...