FC Botosani - Farul Constanta: 4-1 scor final!

FC Botosani - Farul Constanta: 4-1 scor final!

BOGDAN GHICEANU

Victorie clara a jucatorilor de la FC Botosani, cu un scor de 4-1 impotriva echipei Farul Constanta, in partida disputata sambata pe Municipal.

Dupa o prima repriza incerta, finalizata cu scor egal 1-1 la pauza, botosanenii au inceput in forta partea a doua a jocului si au inscris nu mai putin de trei goluri.

Bogdan Ghiceanu a reusit o dubla in jocul de sambata, el insriind in prima repriza un gol in poarta adversarilor, pentru ca in repriza a doua sa finalizeze in urma unei lovituri de la 11 metri.

Alaturi de Ghiceanu, in repriza a doua au mai inscris, de la FC Botosani, Razvan Tincu si Alexandru Vrabie.

Partida a fost arbitrata la centru de Radu Petrescu, din Bucuresti, ajutat de Florin Potora si Gero Szabo, din Cluj.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

astăzi, 21:45
55

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

astăzi, 20:55
367

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

astăzi, 20:30
89

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...