FC Botosani este suparata pe arbitraje: "Trei accidentati, un penalty si un cartonas rosu la Timisoara. Sper sa avem parte de un arbitraj echidistant cu Steaua"

FC Botosani este suparata pe arbitraje: "Trei accidentati, un penalty si un cartonas rosu la Timisoara. Sper sa avem parte de un arbitraj echidistant cu Steaua"
Antrenorul echipei FC Botosani s-a plans de arbitrajul din ultima partida de campionat de la Timisoara, atunci cand botosanenii au avut un penalty clar, dupa un fault asupra lui Hadnagy, dar si atunci cand Scutaru nu a fost eliminat, dupa ce l-a lovit pe Neziri intentionat.
Vreau sa trag un semnal de alarma. Vad ca se practica in fotbalul romanesc, ca atunci cand apare un joc important pentru o echipa, apar diferiti oameni din conducerile echipelor pe la televiziune si se plang ca nu au avut arbitraje corecte, sa puna o presiun suplimentara. Botosaniul nu a facut-o niciodata, dar sper ca prin vocea mea sa fie lumea mult mai atenta. De fiecare data cand se analizeaza jocul Botosaniului, de fiecare data impotriva noastra se gasesc tot felul de....ca au fost penty-uri., ca au fost eliminari, in schimb atunci cand vine vorba sa se vorbeasca si despre fazele impotriva noastra nu se face. Imi pare rau sa spun acest lucru, dar la Timisoara nu am beneficiat de cel mai bun arbtitraj. Am avut un penalty clar la Hadnagy, care ne-a fost refuzat, apoi o intrare mult peste limita regulamentului la Neziri, am, iesit cu trei jucatori accidentati de pe teren si nu s-a intamplat nimic.", a spus Leo Grozavu.
Tehnicianul botosanenilor spera ca in meciul cu Steaua sa aiba parte de un arbitraj bun si vrea ca lumea fotbalului sa fie mai atenta si cu FC Botosani, chiar daca este o echipa mica.
"Vom juca cu Steaua şi sper să avem parte de un arbitraj echidistant iar cel mai bun să învingă. Chiar dacă suntem FC Botoşani, nu cred că trebuie să fim trataţi diferit. Că noi suntem din nordul ţării sau dintr-o provincie mai puţin bogată. Ar trebui să fim trataţi şi noi la fel ca toate celelalte echipe. În alte părţi, cum plânge cineva, imediat primesc tot felul de bonificaţii. Nu este treaba mea cine va fi delegat la meciul cu Steaua. Vreau să fie lumea fotbalului mai atentă şi la Botoşani pentru că nu suntem o echipă venită de pe lună. Dacă noi nu facem scandal, asta nu înseamnă că trebuie să fim trataţi altfel. Văd că a devenit o obişnuinţă ca Botoşaniul să fie ciupită. Am avut suficiente ocazii să ne plângem şi noi, nu am făcut-o şi nu s-a luat nicio măsură. Vreau să beneficiem de un arbitraj echidistant, a declarat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Judeţul Botoşani, pregătit din punct de vedere tehnic pentru cele două scrutine - FOTO

Sâmbătă, 25 Mai 2019
434

Instituţia Prefectului a finalizat sâmbătă seară procedurile tehnice pentru buna desfăşurare a celor două procese de votare ce vor avea loc duminică, 26 mai. Prefectul Dan Şlincu şi pr...

Andronescu anunță că în școli predau 85 de mii de profesori cu facultăți făcute "la distanță", care trebuie din nou aduși la formare

Sâmbătă, 25 Mai 2019
500

Cu prioritate, profesorii care au făcut cursuri la distanță, în universități, "trebuie să îi aducem într-un program de formare" a declarat Ecaterina Andronescu l...

COD GALBEN: Alertă meteo pentru județul Botoșani, până la ora 20.30

Sâmbătă, 25 Mai 2019
781

Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționare de tip COD GALBEN până la ora 20.30 în județul Botoșani și mai multe localități din județele Suceava, Vaslui și Bacă...