FC Botosani, egal in fata ungurilor de la VTK Diosgyori

FC Botosani, egal in fata ungurilor de la VTK Diosgyori
FC Botosani a terminat la egalitate partida disputata, marti dupa-amiaza, in Antalya cu ungurii de la VTK Diosgyori, scor 2-2.

Botosanenii au inceput meciul avand in echipa de start jucatori care au evoluat mai putin in jocul castigat, luni seara, cu scorul de 2-0 in fata celor de la FK Příbram.

Elevii antrenati de Leo Grozavu au condus la pauza cu scorul de 2-0 prin golurile reusite de Claudiu Codoban si George Cirjan, care au punctat in minutul 11, respetiv 13. Ungurii au redus din diferenta in minutul 84 prin Futács, iar peste numai doua minute au reusit egalarea prin jucatorul Nikházi.

"A fost un meci interesant. Am inceput foarte bine, cu o echipa formata din jucatorii care nu prea au jucat aseara. Am avut 2-0 cu doua goluri frumoase, dupa care au slabit motoarele si in repriza a doua au fost peste noi. E clar ca e o chestie de concentrare. Am mai si marcat un gol, dar l-au anulat arbitrii, desi a fost un gol perfect valabil, dar nu conteaza scorul, pentru ca am facut un meci bun. La 2-0 mi se parea ca facem 3-0, dar uite ca nu a fost asa.", a declarat finantatorul FC Botosani, Valeriu Iftime. 

VTK Diosgyori se afla pe locul 4 in prima liga din Ungaria si a invins pe FC Botosani la finalul lunii ianuarie cu scorul de 3-1 intr-un meci amical disputat in tara vecina.

Urmatoarele meciuri amicale ale botosanenilor vor avea loc joi, atunci cand de la 11:00 vor intalni echipa de liga secunda Rapid Bucuresti, iar de la ora 17:00 vor juca impotriva chinezilor de la Hangzhou Greentown.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
42

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
127

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1302

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....