FC Botoşani - Dunărea Galaţi: Start de retur

FC Botoşani - Dunărea Galaţi: Start de retur

 După aproximativ trei luni de pauză, sâmbătă se reia returul Ligii secunde la fotbal, în prima etapă FC BotoÅŸani urmând să întâlnească pe teren propriu, la Dorohoi, formaÅ£ia Dunărea GalaÅ£i.  

Sâmbătă se reia sezonul fotbalistic în liga a doua, după o perioadă de trei luni de pauză, care a fost un coşmar pentru jucători, deoarece au avut de îndurat un program extrem de dificil de pregătire. În prima etapă a returului, trupa pregătită de Leo Grozavu, va juca, teoretic pe teren propriu, dar practic la aproximativ 40 de kilometri de Botoşani, contra formaţiei Dunărea Galaţi, o echipă mult schimbată faţă de turul campionatului şi care îşi propune să rămână în eşalonul doi. 

 Acasă, dar în deplasare

FC Botoşani va juca doar teoretic pe teren propriu, deoarece meciurile din acest retur le va susţine la Dorohoi, pe un stadion cu o capacitate mult mai mică, dar cu suprafaţă de joc, net superioară din punct de vedere calitativ. Staff-ul tehnic al FC Botoşani poate răsufla uşurat deoarece a scăpat de coşmarul terenului impracticabil de pe Municipal şi în acest retur echipa se va putea exprima altfel. `Este un avantaj că jucăm pe un gazon bun, dar şi un dezavantaj că nu jucăm meciurile de acasă pe teren propriu. La Botoşani, sunt sigur că ar fi fost mai multă lume, presiunea asupra adversarului era mult mai mare, dar noi sperăm ca şi jocul de la Dorohoi să fie începutul unui retur cu mută lume`, a spus Leo Grozavu. Deşi înţelegerea dintre conducerea clubului şi edilii municipiului Dorohoi a avut loc, totuşi antrenorii formaţiei botoşănene nu sunt pe deplin mulţumiţi deoarece nu au reuşit să facă nici un antrenament pe terenul pe care vorf juca sâmbătă cu Dunărea Galaţi. `Noi vrem să facem un antrenament la Dorohoi, dar să vedem dacă ne permit condiţiile atmosferice. Trebuia normal să face mâine (n.r. astăzi) un antrenament, dar mi s-a transmis că prognoza meteo la final de săptămână e nefavorabilă şi să mergem astăzi. Să vedem. Nu ştim încă. Nu cred că e foarte important lucrul acesta`, a adăugat tehnicianul botoşănean.

Echipa va fi anunţată înaintea jocului

Numărul mare de jucători indisponibili din ultima perioadă, i-a determinat pe antrenorii echipei botoşănene să stabilească echipa ce va intra pe teren în meciul cu Dunărea Galaţi, abia sâmbătă dimineaţă. Leo Grozavu, tehnicianul grupării botoşănene, susţine că aşteaptă să vadă ce se va întâmpla la ultimele două antrenamente, după care se va decide în privinţa primului 11. `Nu m-am decis asupra echipei cu care vom începe. Mai sunt două zile până la momentul jocului. Cum la noi apar evenimente din minut în minut, nu pot să spun acum cu cine vom începe. Să vedem la momentul jocului, dacă toată lumea cel puţin din punct de vedere medical este aptă`, a menţionat antrenorul principal al FC Botoşani. (S.B.)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
790

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
250

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
212

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...