FC Botoșani, cu gândul la victorie și cu picioarele pe pământ. Marius Croitoru: „Situaţia în clasament nu ne oferă o lejeritate sau un repaus”

FC Botoșani, cu gândul la victorie și cu picioarele pe pământ. Marius Croitoru: „Situaţia în clasament nu ne oferă o lejeritate sau un repaus”

FC Botoșani se pregătește de startul returului Ligii I Betano. În primul meci, trupa lui Marius Croitoru o va întâlni pe Astra Giurgiu, una dintre echipele care luptă cu FC Botoșani pentru un loc de Play-Off. Partida se va disputa duminică, pe Stadionul Municipal, de la ora 18:00.

"Un meci dificil, un meci în care sunt puse în joc trei puncte. Situaţia în clasament nu ne oferă o lejeritate sau un repaus, fiindcă nu avem cum.  Aţi văzut şi dumneavoastră, sunt echipe care, de la locul zece, au câştigat un meci şi au venit pe locul şase. Clasamentul este foarte strâns. Jucăm împotriva unei echipe care are jucători foşti internaţionali, jucători cu o calitate individuală incredibilă, dar şi noi suntem o echipă bună. Sper să iasă un meci frumos. Mă interesează ca, la ora jocului, băieții să dea totul. Am spus, nu îmi place să mă repet, atitudinea face diferenţa în România. Sper să aibă o atitudine exemplară, exact cum au avut la meciul cu Iaşul şi atunci lucrurile pot sta diferit, pentru că am avut meciuri pe care, din păcate, nu le-am tratat aşa cum a trebuit, abordarea nu a fost cea pe care mi-am dorit-o eu şi am avut de suferit"

a spus Marius Croitoru, antrenorul FC Botoșani, referitor la partida de duminică.

În tur, Botoșani a câștigat doar un punct, deși a avut două goluri diferență pe tabelă. Meciul sa terminat cu scorul de 2-2.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
494

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
67

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
88

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...