FC Botosani bifeaza prima infrangere pe teren propriu, dupa o repriza secunda dezastruoasa! GALERIE FOTO
SPORT

FC Botosani a pierdut partida cu Astra Giurgiu, scor 1-3, bifand prima infrangere in acest sezon, pe teren propriu. Botosanenii au deschis scorul, insa nu au putut pastra avantajul pana la finalul partidei.

FC Botosani bifeaza prima infrangere pe teren propriu, dupa o repriza secunda dezastruoasa! GALERIE FOTO

 Bus a fost cel mai activ jucator al botosanenilor, insa nu a fost suficient  

FC Botosani a inceput bine partida de pe Municipal, iar Roman a avut prima ocazie de gol in minutul 6, atunci cand mingea sutata de el a fost deviata in corner. In minutul 24, jucatorul Astrei, Abang, le-a dat emotii botosanenilor, atunci cand a trimis putin pe langa poarta, din interiorul careului.

In minutul 31, Laurentiu Bus, care trece printr-o forma excelenta in ultima perioada, a reusit sa deschida scorul, dupa o centrare venita de la Mihai Roman. Botosanenii nu au reusit insa sa intre la pauza in avantaj si asta pentru ca Romario Moisa a egalat la cel de-al doilea sut pe spatiul portii trimis de oaspeti.

Nu stim ce s-a intamplat in vestiar la pauza, insa parca pe teren a iesit o alta echipa a Botosaniului. Cu un Esteban parca cu gandul la plajele din Argentina, elevii lui Costel Enache nu au contat in atac, iar Astra a reusit sa treaca in avantaj in minutul 70, atunci cand rand pe rand jucatorii botosaneni au facut greseli imense. Mai intai Tincu si Musat au fost facut sah-mat de Ionita si Mrzljak, dupa care Plamada nu a facut pasul la offside si l-a lasat pe belu singur in fata lui Pap, acesta din urma luand un gol ca la juniori, printre picioare. 

In loc sa atace, botosanenii au fost de nerecunoscut. Nu numai ca nu au marcat golul egalizator, dar au mai primit inca unul in minutul 86, dupa o noua greseala a lui Pap. Portarul care l-a lasat pe Cobrea pe banca de rezerve a respins in fata mingea sutata slab de Marquinhos, iar Balaure a dus scorul la 1-3.

FC Botosani putea egala CFR-ul in clasament, insa ramane pe locul cinci in clasament, dar poate fi depasita de Dinamo.

FC Botoşani: Pap – Dumitraş, Burcă, Miron (Plămadă), Muşat – Tincu, Bordeianu (82 Rodriguez) – Roman, Moruţan, L. Buş – Ciaccheri (66 Popa)
Rezerve: Cobrea, Plămadă, Unguruşan, Rodriguez, Piftor, Popa, Serediuc

Astra: Iliev – Iordache, Bejan, Polczak, Stan – Moise (87 Seto), Dandea, Mrzljak – Balaure, Abang (67 Le Tallec), Ioniţă (76 Vinicius)
Rezerve: Lazar, Vinicius, Le Tallec, V. Gheorghe, Erico, Radunovic, Seto




























 

 

Spune-ne opinia ta