FC Botoșani află joi când va juca cu Astra: "A venit momentul să obținem ceva și acolo"
SPORT

Astra Giurgiu joaca joi seara pe terenul celor de la Poli Iasi, iar in cazul unei victorii, giurgiuvenii vor fi calificati matematic in Play-Off-ul Ligii 1, urmand ca meciul cu FC Botosani sa se joace luni seara, incepand cu ora 20:30.

FC Botoșani află joi când va juca cu Astra: "A venit momentul să obținem ceva și acolo"

Daca obtine un egal sau pierde, atunci Astra isi decide calificare in Play-Off in meciul cu botosaneni, iar partida ar urma sa se joace duminica, incepand cu ora 20:30.

Botosanenii nu au obtinut niciun punct pe terenul Astrei, fiind invinsa in toate meciurile, astfel ca in aceasta partida, oficialii FC Botosani isi doresc cel putin un punct.

"E clar ca vom merge acolo sa castigam. Nu am obtinut nimic la Giurgiu si cred ca a venit moment sa obtinem ceva si acolo. Asa cum am obtinut la Steaua. Ultima data cand am jucat la Giurgiu am facut un meci bun, chiar daca am jucat in 10, dupa eliminarea lui Cabrera. Am avut ocazii mari de a marca. Intalnim o echipa buna a campionatului, care merita sa fie in Play-Off, fosta campionat si ar fi fotbalul mai sarac fara Dinamo sau Astra in Play-Off.", a declarat presdintele FC Botosani, Cornel Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta