FC Botosani a transferat un ATACANT de la Onesti, in ultima zi de transferuri! Este poreclit "bombardierul" - FOTO

FC Botosani a transferat un ATACANT de la Onesti, in ultima zi de transferuri! Este poreclit "bombardierul" - FOTO
LPF a dat publicităţii ultimele transferuri efectuate de echipele din Liga I si asta pentru ca marti, 9 septembrie, a fost ultima zi din perioada de transferuri.

FC Botosani a transferat un varf de la FCM Onesti. Are 19 ani si a debutat in tricoul ros-alb-albastru in partida amicala cu FC Tiraspol.

Este vorba despre Tudor Tudorache, poreclit "bombardierul din judet", un fotbalist despre care Ioan Sdrobis spune ca va fi un fotbalist de viitor.

"Este un băiat de mare viitor, un atacant care a împlinit recent 19 ani, Tudor Tudorache. A dat 60 de goluri la «Republicani», anul trecut, iar în Liga a IV-a are 42 de goluri în tur, din cele 107 înscrise de echipă!", spunea la inceputul anului antrenorul Ioan Sdrobis.

Pana la finalul sezonului, Tudorache a mai inschis inca 24 de goluri. Acesta a fost si in vizorul celor de la FC Vaslui, in perioada in care Adrian Porumboiu finanta echipa. 

Tudorache a facut un joc bun in meciul amical cu FC Tiraspol, fiind la un pas sa si marcheze pentru FC Botosani, insa a fost blocat in ultimul moment de un fundas advers (foto sus). 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Întâlnire convocată de prefect cu proprietarii din blocul afectat de explozie şi reprezentanţii Delgaz Grid şi ai proiectantului

astăzi, 11:55
132

În urma problemelor cu care se confruntau proprietarii din blocul afectat de explozia din 15 septembrie, prefectul Dan Şlincu a invitat în această dimineaţă la discuţii pe reprezentan...

Magistraţii botoşăneni se opun modificărilor legislaţiei în domeniul justiţiei, însă nu protestează

astăzi, 11:09
108

De asemenea, şi procurorii au trimis avize negative modificărilor către structurile centrale. Totuşi, magistraţii botoșăneni au evitat măsuri mai dure, cum ar fi protestele, în ciuda fap...

COMUNICAT - Mihaela Huncă: Propun introducerea cel puţin o dată pe an a unei perioade de învăţământ interdisciplinar

astăzi, 10:39
236

Parlamentarul social democrat Mihaela Huncă, secretar al Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport din Camera Deputaților consideră că este nevoie de adaptarea educa...