FC Botosani a transferat un ATACANT de la Onesti, in ultima zi de transferuri! Este poreclit "bombardierul" - FOTO

FC Botosani a transferat un ATACANT de la Onesti, in ultima zi de transferuri! Este poreclit "bombardierul" - FOTO
LPF a dat publicităţii ultimele transferuri efectuate de echipele din Liga I si asta pentru ca marti, 9 septembrie, a fost ultima zi din perioada de transferuri.

FC Botosani a transferat un varf de la FCM Onesti. Are 19 ani si a debutat in tricoul ros-alb-albastru in partida amicala cu FC Tiraspol.

Este vorba despre Tudor Tudorache, poreclit "bombardierul din judet", un fotbalist despre care Ioan Sdrobis spune ca va fi un fotbalist de viitor.

"Este un băiat de mare viitor, un atacant care a împlinit recent 19 ani, Tudor Tudorache. A dat 60 de goluri la «Republicani», anul trecut, iar în Liga a IV-a are 42 de goluri în tur, din cele 107 înscrise de echipă!", spunea la inceputul anului antrenorul Ioan Sdrobis.

Pana la finalul sezonului, Tudorache a mai inschis inca 24 de goluri. Acesta a fost si in vizorul celor de la FC Vaslui, in perioada in care Adrian Porumboiu finanta echipa. 

Tudorache a facut un joc bun in meciul amical cu FC Tiraspol, fiind la un pas sa si marcheze pentru FC Botosani, insa a fost blocat in ultimul moment de un fundas advers (foto sus). 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Desfășurare impresionantă de forțe la liceul din Trușești: Exercițiu de simulare a unui cutremur - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
1237

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a desfăşurat miercuri, între orele 11.00 – 15.00, la Liceul "Demostene Botez" din ...

"Aniversarea" și "Bocitoarele vesele", în acest weekend la Teatrul Eminescu!

Miercuri, 19 Septembrie 2018
174

Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani a programat spectacolul cu trei nominalizări la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, în 2016: pentru cel m...

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
270

În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea st...