FC Botoșani a revenit la zăpada de acasă! Instalația de încalzire a gazonului va fi pornită! FOTO, VIDEO
SPORT

Jucatorii de la FC Botosani au efectuat, luni dimineata, primul antrenament pe stadionul Municipal, dupa revenirea din cantonamentul din Turcia.

FC Botoșani a revenit la zăpada de acasă! Instalația de încalzire a gazonului va fi pornită! FOTO, VIDEO

Daca pe plaja din Antalya erau 14-16 grade Celsius, luni dimineata la Botosani se inregistrau -3 grade Celsius. In timp ce jucatorii incercau sa se incalzeasca, sub privirea antrenorului Leo Grozavu, angajatii DSPSA Botosani strangeau zapada de pe prista de alergare, dar si din tribuna.

"Din punct de vedere organizatoric nu stam rau. Asteptam sa se mai incalzeasca vremea pentru ca astazi nu prea este vreme favorabila pentru fotbal, dar din datele care le am sper ca la ora jocului sa avem un timp favorabil sa putem juca meciul. Nu vor fi probleme. Vom face tot posibilul ca suprafata de joc sa fie incalzita. Vom da drumul la instalatia de incalzire. Cred ca astazi vom da drumul, indiferent de vremea care va fi pana la  ora meciului.", a declarat Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani.

Antrenorul Leo Grozavu a discutat cateva minute cu jucatorii, pe teren, inainte de antrenament si speraca duminica sa obtina o victorie impotriva celor de la Concordia Chiajna.

"Le-am spus astăzi înainte de antrenament că intrăm într-o nouă etapă. Suntem cu o săptămână înainte de începerea campionatului şi va trebui să ne acomodăm cât mai repede la condiţiile de la Botoşani, motiv pentru care va trebui să facem totul pentru a câştiga meciul cu Chiajna. Antalya a fost o perioadă benefică pentru noi. Am avut condiţii de pregătire, terenuri bune, clima ne-a permis să ne pregătim foarte bine. Readaptarea la condiţiile din România s-a făcut foarte repede. Nu avem ce face! Cunoaştem ce e aici şi ştiam la ce să ne aşteptăm. Ţinând cont la cum a fost vremea, mă aşteptam să arate şi mai rău terenul dar sunt convins că la jocul cu Chiajna vom avea parte de o suprafaţă de joc foarte bună. Chiar văd că se fac eforturi şi sunt convins că se va face tot ce depinde de noi ca terenul să fie cât se poate de bun", a spus antrenorul Leo Grozavu.

VIDEO:


GALERIE FOTO:


















 

 

Spune-ne opinia ta