FC Botosani a renuntat la trei jucatori! Sfaiter anunta ca va aduce altii in loc!

FC Botosani a renuntat la trei jucatori! Sfaiter anunta ca va aduce altii in loc!
Conducerea clubului FC Botosani a inceput curatenia de iarna. Oficialii botosaneni au anuntat ca au renuntat la serviciile a trei jucatori, care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor.

Primul dintre ei este Marian Anghelina, jucator transferat pe ultima suta de metri de la Dinamo Bucuresti, dar care nu prea a prins lotul de 18 jucatori. Ceilalti doi jucatori sunt Razvan Atudorei si Tudorel Tudurache, fotbalisti imprumutati la FCM Dorohoi, dar platiti de FC Botosani.

"Din retur, Marian Anghelina, Răzvan Atudorei şi Tudorel Mihai Tudurache nu mai sunt jucătorii noştri. Anghelina a făcut parte din lotul echipei, dar a prins rar lotul de 18 jucători. Ceilalţi doi au fost împrumutaţi la FCM Dorohoi, evoluând în Liga a II-a, dar făcând în tot acest timp şi antrenamente sub comanda lui Leo Grozavu. Dacă Dorohoiul are nevoie în continuare de Tudurache şi Atudorei, vor rămâne acolo, însă nu pe banii noştri. În ceea ce-l priveşte pe Anghelina, acesta a fost anunţat să-şi caute echipă", a spus Cornel Şfaiţer pentru MEDIAFAX.ro.

Oficialul formaţiei botoşănene a precizat că în această iarnă vor veni câţiva jucători, dar deocamdată totul este la nivel de discuţii: "Vom aduce câţiva jucători, care sperăm că sunt peste valoarea lotului actual. Nu pot deocamdată avansa nume până nu avem ceva cert".
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta