FC Botosani a remizat la Bacau

FC Botosani a remizat la Bacau
FCM Bacău - FC Botoșani 1-1 (67 Radu / 73 Bordeianu)

FC Botoşani a remizat sambata scor 1-1 la Bacău împotriva FCM-ului. Elevii lui Ștefan Apostol au stopat astfel o serie consecutivă de victorii în amicalele băcăuanilor, echipă ce se anunță o pretendentă serioasă la promovarea în Liga I.

Ștefan Apostol a trimis în teren următorul unsprezece:
Prisacă - Patache, Tincu, Atudorei, Ştefan - Simion, Vrabie, Ursu, Codreanu - Ghiceanu, Porfireanu. Pe parcursul partidei au mai intrat în teren: Cherecheş, Marin, Balaban, Boroştean, Simao, Bordeianu și Renţea.

Prima repriză a fost dominată oarecum de FC Botoșani, roș-alb-albaștrii au părut mai proaspeți însă doar goalkeeperul băcăuan a reușit ca scorul pe tabelă să rămână neschimbat. În repriza a doua băcăuanii au ieșit mai mult la joc și balanța s-a înclinat în favoarea lor, Radu marcând în minutul 67. Peste 6 minute, după o fază fixă, juniorul Bordeianu, aflat la locul potrivit în momentul potrivit a reușit să restabilească egalitatea după o respingere nu prea inspirată a lui Ignătescu.

FC Botoșani ar fi putut pleca cu o victorie de pe Municipalul din Bacău însă Ghiceanu nu a reușit să fructifice o ocazie bună de a marca.

"Despre meciul de azi, pot sa spun sunt multumit de evolutia baietilor, insa nu trebuie sa ne umflam rapid in pene pentru ca mai sunt lucruri de pus la punct, ca la fiecare echipa aflata in pregatire. Mai avem doua teste cu Cetatea si Laminorul si sper sa corectam ce mai e de corectat. Fundasul Sorin Marin (Laminorul Roman) va continua cu noi, insa ramane sa se puna la punct cu pregatirea fizica, deoarece inca nu e intr-o conditie fizica optima. Cat despre portarul Ciobanu, am decis sa nu-l opresc pentru ca nu a aratat ca ar fi peste ce avem noi la echipa pe acest post", a declarat tehnicianul Stefan Apostol.

Meciuri amicale:

18 iulie: FC Botosani - Aerostar Bacau 1-1
22 iulie: FC Botosani - CS Gura Humorului 2-0
1 august: FCM Bacau - FC Botosani 1-1
5 august: Cetatea Suceava - FC Botosani
8 august: Laminorul Roman - FC Botosani


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
58

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
19

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
79

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...