FC Botoșani a prins aripi după victoria de ieri: “Botoșaniul are forța să bată pe oricine în România”

FC Botoșani a prins aripi după victoria de ieri: “Botoșaniul are forța să bată pe oricine în România”

Victoria de ieri seară în fața celor de la Dinamo cu 1 la 0, a dat aripi echipei lui Marius Croitoru. Antrenorul este foarte bucuros după victoria în fața celor de la Dinamo dar încă nu a uitat de punctele pierdute cu Clinceni.

“Din păcate, puteam realize mult mai multe. Dacă luăm meciurile de la ultima întrerupere, la Mediaș am dominat și am avut ocaziile clare, am pierdut nemeritat cu Craiova iar la Clinceni… nu pot să-mi explic că am pierdut patru puncte în acest an și o calificare în cupă. Să pierd patru puncte cu Clinceni, pentru mine este o mare dezamăgire”, a spus Marius Croitoru.

Cât privește jocul cu Dinamo, antrenorul principal al FC Botoșani spune că le-a cerut jucătorilor la pauză să joace cu mai mult curaj.

“Am încercat să jucăm mult între linii, au fost multe pase greșite la început, încrederea lor a scăzut. A venit pauza și le-am explicat că nu au de ce să se teamă. Nu jucăm cu Real Madrid. Botoșaniul are forța să bată pe oricine în România. 70% posesie în a doua repriză plus 14 șuturi”, a mai spus Croitoru.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
77

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
93

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
27

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...