FC Botosani a luat un jucator de la Steaua Bucuresti, pentru a-i face concurenta lui Fulop

FC Botosani a luat un jucator de la Steaua Bucuresti, pentru a-i face concurenta lui Fulop
După Federico Piovaccari, al cărui împrumut la Steaua a expirat, roş-albaştrii s-au mai despărţit de încă un jucător, care va ajunge la FC Botosani. 

Răzvan Grădinaru, speranţa de 18 ani a clubului din Ghencea, va evolua în sezonul viitor la Botosani. Acesta a fost împrumutat pentru un an, iar formaţia noastra îi va suporta în întregime salariul de 2.000 de euro.

Steliştii au decis să-l dea la Botoşani pentru ca mijlocaşul dreapta să capete experienţă, avînd în vedere că în Ghencea îi era foarte greu să prindă echipa.

Totuşi, Grădinaru va trebui să tragă tare pentru a-şi cîştiga locul de titular, avînd în vedere că la Botoşani, pe postul său, evoluează Istvan Fulop, o revelaţie a sezonului trecut. Fotbalistul de 24 de ani a reuşit să înscrie de 7 ori în cele 31 de jocuri în care a fost utilizat, fiind unul dintre cei mai buni fotbalişti de la Botoşani.

2 meciuri în Liga 1 a prins Grădinaru la Steaua, cu Vaslui, 0-1, şi cu Oţelul, 2-2.

Sursa gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

Vineri, 23 Februarie 2018
1522

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

Vineri, 23 Februarie 2018
429

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

Vineri, 23 Februarie 2018
357

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...