FC Botosani a luat un jucator de la Steaua Bucuresti, pentru a-i face concurenta lui Fulop

FC Botosani a luat un jucator de la Steaua Bucuresti, pentru a-i face concurenta lui Fulop
După Federico Piovaccari, al cărui împrumut la Steaua a expirat, roş-albaştrii s-au mai despărţit de încă un jucător, care va ajunge la FC Botosani. 

Răzvan Grădinaru, speranţa de 18 ani a clubului din Ghencea, va evolua în sezonul viitor la Botosani. Acesta a fost împrumutat pentru un an, iar formaţia noastra îi va suporta în întregime salariul de 2.000 de euro.

Steliştii au decis să-l dea la Botoşani pentru ca mijlocaşul dreapta să capete experienţă, avînd în vedere că în Ghencea îi era foarte greu să prindă echipa.

Totuşi, Grădinaru va trebui să tragă tare pentru a-şi cîştiga locul de titular, avînd în vedere că la Botoşani, pe postul său, evoluează Istvan Fulop, o revelaţie a sezonului trecut. Fotbalistul de 24 de ani a reuşit să înscrie de 7 ori în cele 31 de jocuri în care a fost utilizat, fiind unul dintre cei mai buni fotbalişti de la Botoşani.

2 meciuri în Liga 1 a prins Grădinaru la Steaua, cu Vaslui, 0-1, şi cu Oţelul, 2-2.

Sursa gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Simulare pentru BAC în fiecare an, de la clasa a IX-a până la a XII-a? Andronescu: "Creștem presiunea, să se pregătească pentru examenul final"

astăzi, 14:29
92

Elevii de clasa a VII-a vor susține peste o lună simularea Evaluării naționale, a anunțat oficial ministrul Educației, în cadrul unei conferințe de presă. "Avem evaluări la clasele...

Comisia Europeană nu a primit nicio cerere de finanțare pentru autostrada A8 Tg Mureș - Tg Neamț

astăzi, 14:24
83

PSD a alocat prea puțini bani pentru completarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada A8 Târgu Mureș - Târgu Neamț (210 km) și guvernul nu a cerut nici banii și nici asistența...

Programul Festivalului Național de Muzică Ușoară Românească "Mărțișor Dorohoian" 2019

astăzi, 13:33
102

Primăria Municipiului Dorohoi, Consiliul Local Dorohoi, Casa Municipală de Cultură Dorohoi, în colaborare cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșa...