FC Botoșani a luat un atacant de Mondiale! "A semnat până în vară, cu posibilitate de prelungire"

FC Botoșani a luat un atacant de Mondiale! "A semnat până în vară, cu posibilitate de prelungire"

   foto: sportfm

FC Botoşani se întărește pentru ultima parte a sezonului din Liga I şi a adus un atacant calificat la Campionatul Mondial din Rusia. Naif Hazazi, 29 de ani, internaţional în echipa Arabiei Saudite, a sosit în Moldova liber de contract.
 
Hazazi a fost îndrumat spre Botoşani după ce negocierile cu un alt club au picat. Atacantul va da totul să prindă naţionala Arabiei Saudite, calificată la Mondialul din Rusia, iar pentru asta trebuie să se impună la Botoșani, scrie sptfm.ro.
 
Fotbalistul are nu mai puţin de 42 de partide în echipa naţională, pentru care a marcat de 10 ori. Ultimele două jocuri pentru Arabia Saudită au fost cu Kuweit, în 22 decembrie, şi cu Emiratele Arabe Unite, pe 25 decembrie.
 
Cornel Şfaiţer, preşedintele de onoare al Botoșaniului, a confirmat achiziţia lui Naif Hazazi. „E un jucător pe care l-am urmărit, e la noi. A semnat până în vară, cu posibilitate de prelungire. L-am adus de acum două săptămâni, e cu echipa. Se pregăteşte deja cu noi. Vrea să meargă la Mondial, a mai fost la naţională. Dacă o să se impună şi o să joace la noi, va merge. Ni l-a recomandat cineva. Am mizat şi pe dorinţa lui. Să-l vedem la antrenamente şi la lucru”, a spus Cornel Şfaiţer, pentru ProSport.
 
Naif Hazazi este cotat la 550.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com. Ultimul club pentru care a evoluat este Al Taawon, unde joacă acum ex-stelistul Adi Popa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...