FC Botosani a lansat carduri pentru suporteri! Il primesti GRATUIT, iar cand faci cumparaturi cu el primesti inapoi o suma de bani! FOTO
SPORT

Începând de marti, FC Botoșani are un nou parteneriat important, internațional. Clubul a încheiat un acord cu o companie austriacă multinațională, Cashback World, o comunitate cu peste 60.000 de firme partenere și mai bine de 6 milioane de cumpărători în 47 de țări.

FC Botosani a lansat carduri pentru suporteri! Il primesti GRATUIT, iar cand faci cumparaturi cu el primesti inapoi o suma de bani! FOTO

Practic, fiecare suporter al echipei FC Botosani va primit un card, iar atunci cand face cumparaturi de la partenerii Cashback va primi inapoi un procent intre 1-5 %.

"Colaborarea cu această companie s-a născut din dorința clubului de a implica și mai activ fanii în proiectele sale de dezvoltare. Acest card personalizat FC Botoșani va fi distribuit în mod gratuit susținătorilor botoșăneni, care, prin intermediul cumpărăturilor de zi cu zi la partenerii Cashback World, nu numai că vor aduce un important aport financiar clubului, ci vor primi și ei înapoi o parte din banii cheltuiți. Acesta nu este un card bancar, distribuirea sa este gratuită și va permite utilizatorilor să primească înapoi o parte din banii cheltuiți la cumpărături. În plus, un procent din valoarea fiecărei cumpărături va fi destinat proiectelor de dezvoltare ale clubului", a declarat directorul de marketing de la FC Botosani, Catalin Anton.

Momentan in judetul Botosani sunt 16 parteneri Cashback Wolrd printre care Linx, Solenyy, Lukoil, OMV, Flanco, etc, intreaga lista cu parteneri fiind disponibila pe site-ul lyoness.com.

"Suntem siguri că suporterii FC Botoșani vor fi bucuroși să dea o mână de ajutor clubului, prin intermediul cumpărăturilor de zi cu zi la partenerii din circuit. Toți, împreună, putem sprijini clubul. Chiar si firmele din oraș care vor să își mărească rulajele prin intermediul acestui proiect, o vor putea face având ca punct de referință clubul. Comunitatea nu va avea decât de câștigat: cu bani înapoi la fiecare cumpărătură, cu rulaje mărite pentru firmele locale și prin susținerea echipei de suflet, avem o situație Win Win Win.", a spus si reprezentantul firmei Cashback World in Romania.

Conducerea FC Botosani a decis ca suporterii care vor veni la stadion pentru a ridica GRATUIT aceste carduri sa aiba acces GRATUIT si la meciul cu Pandurii Targu Jiu din week-end. Cardurile pot fi ridicate de la sediul clubului FC Botosani, pana vineri dupa-amiaza.








 

 

 

 

Spune-ne opinia ta