FC Botosani a invins Rapid CFR Suceava, intr-un meci amical! Doi francezi testati de Leo Grozavu! FOTO

FC Botosani a invins Rapid CFR Suceava, intr-un meci amical! Doi francezi testati de Leo Grozavu! FOTO
FC Botosani a sustinut, miercuri dupa-amiaza, un meci amical pe stadionul Areni, in compania divizionarei B, Rapid CFR Suceava.

Botosanenii s-au deplasat la Suceava cu jucatori care au evoluat mai putin, cu rezerve, dar si cu doi francezi, Yannick Matthieu Bemba şi Cheick-Alan Diarra, care au fost testati de Leo Grozavu in acest meci.

FC Botosani s-a impus cu scorul de 1-0, prin reusita lui Sebastian Ianc din mintul 73, care l-a invins pe Rohetzki cu un sut din interiorul careului.

Partida a fost una extrem de tensionata, cunoscandu-se rivalitatea dintre Botosani si Suceava. Gazdele au fost incurajate si de doua galerii, care pana la marcarea golului lui Ianc au injurat echipa botosaneana, dar si pe Leo Grozavu.

FC Botosani a inceput meciului cu: Lazar - Faugh, Oltean, Danci, Apostol - Nelut Rosu, Codoban, Bemba, Diarra - Martinus si Svichi, iar in repriza a doua au mai intrat Tiut, Roussel, Browne, Ivanovici, Ianc, Bordeianu.

Născut pe 4 martie 1988, Yannick Matthieu Bemba (nr.16) are 1,75 metri, evoluează ca mijlocaş central şi vine din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărţit de ciprioţii de la Ermis Aradippou.

Cheick-Alan Diarra (nr.13) are 1,80 metri, este născut pe 23 iunie 1993 şi evoluează ca mijlocaş de bandă şi a evoluat pentru echipa Under 19 a Dijon FCO.























 

 

Spune-ne opinia ta