FC Botosani a invins cu 7-0 echipa din Adjud, in amicalul caritabil! Vezi cati bani s-au strans!

FC Botosani a invins cu 7-0 echipa din Adjud, in amicalul caritabil! Vezi cati bani s-au strans!
FC Botosani s-a deplasat cu vedetele la Adjud, joi dupa-amiaza, acolo unde a fost intampinata de o echipa formata din mai multi jucatori si fosti jucatori din localitate, dar si de aproximativ 1.000 de spectatori.

Botosanenii au invins cu scorul de 7-0, dupa golurile reusite de Russel (2), Svochi (2), Codoban, Fulop si Bordeianu, insa scopul acestui meci a fost altul si anume strangerea de bani pentru Cristian Bărbânță, fost golgeter al echipei, care se confruntă în prezent cu probleme medicale.

Dupa ce a dat lovitura de start, Cristian Bărbânță a urmarit cu sufletul la gura partida, iar la final a plecat acasa cu aproximativ 6.000 de lei.

FC Botoșani: Lazăr - Patache, Oltean, Anghelina, Acsinte - Ianc, Bordeianu, Codoban, Ivanovici - Russel, Browne. Au mai jucat: Ngadeu, Svichi, Tiut si Fulop. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

Marţi, 20 Martie 2018
92

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

Marţi, 20 Martie 2018
668

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

Marţi, 20 Martie 2018
122

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...