FC Botosani a castigat primul meci amical din Turcia! Doi straini au debutat cu gol! FOTO, VIDEO
SPORT

FC Botosani a castigat primul meci amical din Turcia! Doi straini au debutat cu gol! FOTO, VIDEO

   1912elore.hu

FC Botosani a reusit sa castige cu scorul de 2-1 primul meci amical, din cantonatul din Antalya, impotriva ungurilor de la  Békéscsaba 1912 Előre. 

Antrenorul Cristi Pustai a inceput partida cu  Plesca - Musat, Miron , Ichim, Dimitrov, Cabrera, Casado, Vasvari(capitan), Golofca, Martinus si Hadnagy, iar in minutul 30 i-a trimis in teren pe Iliev, Matulevicius, Popovici, Ivanovici, Carralero, Fulop, Plamada, iar pana la finalul partidei i-a folosit pe toti jucatorii aflat in lot. In repriza a doua capitan a fost Andrei Patache. 

Botosanenii au avut prima mare ocazie de gol prin Golofca, cel care in minutul 16 a scapat singur spre poarta, insa nu a reusit sa-l invinga pe portarul advers. Peste numai trei minute, Martinus ajunge si in fata in fata cu portarul ungurilor, insa acesta a reusit sa apere sutul fotbalistului din Curacao.

In minutul 44, FC Botosani a deschis scorul dupa o actiune superba a spanionului Fernando Carralero. In startul reprizei secunde, Matulevicius a facut 2-0, iar in minutul 51 ungurii au redus din diferenta, stabilind scorul final, 2-1.

"A fost bine. Am jucat doar 30 de minute fiecare jucator, dar a fost o senzatie placuta. Incet, incet vom ridica ritmul. Incep sa invat si limba romana. Totul este foarte bine la echipa, si incep sa-mi cunosct colegii. Sunti mult si nu e usor", a declarat Fernando Carralero, la finalul partidei

Vezi mai jos meciul integral!


FC Botosani vs Békéscsaba 1912 Előre 28-01-2016 de football-friendlies

Vezi mai jos golurile marcate!
 foto: 1912elore.hu

 

Spune-ne opinia ta