FC Barcelona a strălucit în derby-ul cu Real Madrid, scor 4-0! Liverpool a umilit-o la Man. City - VIDEO
SPORT

FC Barcelona a strălucit în derby-ul cu Real Madrid, scor 4-0! Liverpool a umilit-o la Man. City - VIDEO
Barcelona a dat de pămînt cu Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu. Catalanii n-au avut nici un fel de emoție și au învins categoric, scor 4-0.

Suarez a deschis scorul după doar 11 minute, iar Neymar a făcut 2-0 cu 6 minute înainte de pauză din assistul lui Iniesta. Mijlocașul spaniol și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor imediat după pauză (53). Același Suarez a închis tabela în minutul 74 din pasa lui Jordi Alba.

Real a terminat meciul în 10 oameni după ce Isco a fost eliminat în minutul 84. Este primul succes al Barcelonei la cel puțin 4 goluri în fața lui Real Madrid pe Santiago Bernabeu după cel din mai 2009, cînd catalanii s-au impus cu 6-2.

Între timp a fost o diferență mai mare între cele două echipe, însă pe Camp Nou. În noiembrie 2010, Barcelona se impunea și mai clar, 5-0. În urma acestui scor, Barcelona se distanțează în fruntea clasamentului.

Catalanii au 30 de puncte, în timp ce Real Madrid e pe 2, cu 24 de puncte. Poate cădea pe locul 3 dacă Atletico va cîștiga la Sevilla, cu Betis.
Manchester City - Liverpool 1-4
Mîna lui Jurgen Klopp începe să se vadă la Liverpool, care a dat recital cu Manchester City chiar pe terenul acesteia. "Cormoranii" s-au impus clar, scor 4-1.

După doar 32 de minute Liverpool avea 3-0 grație autogolului lui Mangala (7), dar și reușitelor lui Coutinho și Frimino din minutele 23 și 32, care și-au servit reciproc balonul. Sergio Aguero a mai redus din diferență în minutul 44 din pasa excelentă de la Kolarov.

Nici în a doua repriză lucrurile nu au mers mai bine pentru City, care a mai încasat o lovitură, în minutul 81, de această dată de la Skrtel. Liverpool a urcat pe locul 9 după acest succes, cu 20 de puncte dup 13 etape. Manchester City e pe 3, cu 26 de puncte, la egalitate cu Arsenal, care și ea a pierdut azi cu WBA, scor 1-2.

Lider e Leicester, care are 28 de puncte. Singura înfrîngere a acesteia a fost cu Arsenal. Manchester United e pe locul 2, cu 27 de puncte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
34

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
20

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
26

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...