FAZA ZILEI: Jucatorii de la CS Rachiti s-au intors de la Roma pe jos! Vezi de ce - FOTO

FAZA ZILEI: Jucatorii de la CS Rachiti s-au intors de la Roma pe jos! Vezi de ce - FOTO
Dupa ce au fost invinsi cu scorul de 5-0 de Luceafarul Mihai Eminescu, jucatorii de la CS Rachiti au venit de la Roma la Botosani pe jos si asta dupa o cearta cu primarul Gheorghe Iacob.

Potrivit jucatorilor din Liga a V-a, la finalul partidei acestia i-au cerut primarului din Rachiti niste prime restante din campionat, insa acesta nu le-ar fi dat. Mai mult de atat, jucatorii spun ca primarul ar fi sarit la bataie la un jucator chiar in microbuzul care ar fi trebuit sa-i aduca in oras, insa jucatorul a fugit din masina.

Si pentru ca sunt o echipa, ceilalti jucatori nu si-au lasat colegul la greu si au coborat si ei, iar microbuzul a plecat spre Botosani gol.

Fotbalistii de la CS Rachiti s-au pornit in oras pe jos, fiind nevoiti sa parcurga o distanta de 20 de km.

"Unii dintre noi vin de la Suceava de la faculutate, altii de la Iasi. Pentru ce? Ca sa ne amageasca el ba ca ne da bani acum, ba saptamana viitoare", a spus unul dintre jucatori.

Primarul Gheorghe Iacob spune ca nu trebuie sa le dea bani jucatorilor si ca acestia au refuzat sa mearga cu microbuzul.

"Ei au avut microbuz. Cine nu i-a lasat sa urce? Ei s-au suparat si nu au vrut sa mai urce. Ce bani au de luat? Ce, au contract de munca cu cineva?", a fost reactia primarului Gheorghe Iacob.



















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
18

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
143

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...

Fals polițist descoperit de DIICOT, ce ”arsenal” au găsit polițiștii în mașina unui botoșănean!

astăzi, 08:21
233

În luna ianuarie 2024, martorul denunțător G.G., care are calitatea de inculpat într-un dosar al DIICOT Iași, în care este acuzat de trafic de persoane și proxenetism, și se afl...