FAZA ZILEI: Jucatorii de la CS Rachiti s-au intors de la Roma pe jos! Vezi de ce - FOTO

FAZA ZILEI: Jucatorii de la CS Rachiti s-au intors de la Roma pe jos! Vezi de ce - FOTO
Dupa ce au fost invinsi cu scorul de 5-0 de Luceafarul Mihai Eminescu, jucatorii de la CS Rachiti au venit de la Roma la Botosani pe jos si asta dupa o cearta cu primarul Gheorghe Iacob.

Potrivit jucatorilor din Liga a V-a, la finalul partidei acestia i-au cerut primarului din Rachiti niste prime restante din campionat, insa acesta nu le-ar fi dat. Mai mult de atat, jucatorii spun ca primarul ar fi sarit la bataie la un jucator chiar in microbuzul care ar fi trebuit sa-i aduca in oras, insa jucatorul a fugit din masina.

Si pentru ca sunt o echipa, ceilalti jucatori nu si-au lasat colegul la greu si au coborat si ei, iar microbuzul a plecat spre Botosani gol.

Fotbalistii de la CS Rachiti s-au pornit in oras pe jos, fiind nevoiti sa parcurga o distanta de 20 de km.

"Unii dintre noi vin de la Suceava de la faculutate, altii de la Iasi. Pentru ce? Ca sa ne amageasca el ba ca ne da bani acum, ba saptamana viitoare", a spus unul dintre jucatori.

Primarul Gheorghe Iacob spune ca nu trebuie sa le dea bani jucatorilor si ca acestia au refuzat sa mearga cu microbuzul.

"Ei au avut microbuz. Cine nu i-a lasat sa urce? Ei s-au suparat si nu au vrut sa mai urce. Ce bani au de luat? Ce, au contract de munca cu cineva?", a fost reactia primarului Gheorghe Iacob. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani! FOTO

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
4061

Evenimentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu. Maşina poliţiei circula dinspre sediul IPJ spre strada Sucevei, iar impactul a fost cu un autoturism VW G...

Băgat în spital de propriul cal!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
2368

Tot mai mulți botoșăneni ajung la Unitatea de Primire Urgențe după ce au fost răniți de animalele din gospodărie, în special de cai.Ultimul caz s-a înregistrat sâmbătă....

Viceprimarul unei comune botoșănene, la un pas de a fi exclus din PSD!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
977

Zilele unui viceprimar din județul Botoșani ca membru al organizației județene a PSD sunt numărate. Acesta a fost deja exclus ca urmare a unei decizii a Biroului organizației locale, iar hotăr&...