FAZA ZILEI: Jucatorii de la CS Rachiti s-au intors de la Roma pe jos! Vezi de ce - FOTO

FAZA ZILEI: Jucatorii de la CS Rachiti s-au intors de la Roma pe jos! Vezi de ce - FOTO
Dupa ce au fost invinsi cu scorul de 5-0 de Luceafarul Mihai Eminescu, jucatorii de la CS Rachiti au venit de la Roma la Botosani pe jos si asta dupa o cearta cu primarul Gheorghe Iacob.

Potrivit jucatorilor din Liga a V-a, la finalul partidei acestia i-au cerut primarului din Rachiti niste prime restante din campionat, insa acesta nu le-ar fi dat. Mai mult de atat, jucatorii spun ca primarul ar fi sarit la bataie la un jucator chiar in microbuzul care ar fi trebuit sa-i aduca in oras, insa jucatorul a fugit din masina.

Si pentru ca sunt o echipa, ceilalti jucatori nu si-au lasat colegul la greu si au coborat si ei, iar microbuzul a plecat spre Botosani gol.

Fotbalistii de la CS Rachiti s-au pornit in oras pe jos, fiind nevoiti sa parcurga o distanta de 20 de km.

"Unii dintre noi vin de la Suceava de la faculutate, altii de la Iasi. Pentru ce? Ca sa ne amageasca el ba ca ne da bani acum, ba saptamana viitoare", a spus unul dintre jucatori.

Primarul Gheorghe Iacob spune ca nu trebuie sa le dea bani jucatorilor si ca acestia au refuzat sa mearga cu microbuzul.

"Ei au avut microbuz. Cine nu i-a lasat sa urce? Ei s-au suparat si nu au vrut sa mai urce. Ce bani au de luat? Ce, au contract de munca cu cineva?", a fost reactia primarului Gheorghe Iacob. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Consiliul Judeţean garantează financiar împrumutul luat de Nova Apaserv de la BERD

astăzi, 13:39
90

Raportul Curţii de Conturi aferent anului 2016 pentru Consiliul Judeţean şi instituţiile subordonate conţinea o menţiune interesantă referitoare la lipsa fondului de risc pentru creditul accesa...

Botoşănenii pot participa la luarea deciziilor privind Planul de menţinere a calităţii aerului în judeţ

astăzi, 13:22
63

În conformitate cu prevederile H.G. nr. 257/2015 Metodologia de elaborare a planurilor de calitate a aerului, a planurilor de acţiune pe termen scurt şi a planurilor de menţinere a calităţi...

S-a supărat pe borduri, dar ce a ieșit la iveală îl va costa scump!

astăzi, 13:05
1437

Revolta unui botoşănean care s-a arătat extrem de nemulţumit de lucrările de reabilitare şi modernizare care se fac pe strada pe care locuieşte a scos la iveală faptul că de fapt acesta făcu...