FAZA ZILEI: Jucatorii de la CS Rachiti s-au intors de la Roma pe jos! Vezi de ce - FOTO

FAZA ZILEI: Jucatorii de la CS Rachiti s-au intors de la Roma pe jos! Vezi de ce - FOTO
Dupa ce au fost invinsi cu scorul de 5-0 de Luceafarul Mihai Eminescu, jucatorii de la CS Rachiti au venit de la Roma la Botosani pe jos si asta dupa o cearta cu primarul Gheorghe Iacob.

Potrivit jucatorilor din Liga a V-a, la finalul partidei acestia i-au cerut primarului din Rachiti niste prime restante din campionat, insa acesta nu le-ar fi dat. Mai mult de atat, jucatorii spun ca primarul ar fi sarit la bataie la un jucator chiar in microbuzul care ar fi trebuit sa-i aduca in oras, insa jucatorul a fugit din masina.

Si pentru ca sunt o echipa, ceilalti jucatori nu si-au lasat colegul la greu si au coborat si ei, iar microbuzul a plecat spre Botosani gol.

Fotbalistii de la CS Rachiti s-au pornit in oras pe jos, fiind nevoiti sa parcurga o distanta de 20 de km.

"Unii dintre noi vin de la Suceava de la faculutate, altii de la Iasi. Pentru ce? Ca sa ne amageasca el ba ca ne da bani acum, ba saptamana viitoare", a spus unul dintre jucatori.

Primarul Gheorghe Iacob spune ca nu trebuie sa le dea bani jucatorilor si ca acestia au refuzat sa mearga cu microbuzul.

"Ei au avut microbuz. Cine nu i-a lasat sa urce? Ei s-au suparat si nu au vrut sa mai urce. Ce bani au de luat? Ce, au contract de munca cu cineva?", a fost reactia primarului Gheorghe Iacob. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cetățenii au crezut că e beat, însă medicii au chemat poliția când l-au căutat în buzunare!

Luni, 16 Iulie 2018
815

Cetățenii din zona Primăverii, din municipiul Botoșani, au sunat la 112 după ce l-au observat pe tânărul de 25 de ani manifestând o stare aproape de leșin.Dacă inițial au crez...

Cadre medicale chemate pentru bicicliști răniți în accidente rutiere!

Luni, 16 Iulie 2018
174

Tot mai dese sunt incidentele în care sunt implicați bicicliștii, de multe ori cu consecințe grave, fapt care dovedește că persoanele care folosesc acest mijloc pentru deplasare nu conștie...

Ce se întâmplă cu duplicatul cărţii de identitate a maşinii

Luni, 16 Iulie 2018
423

Un proiect promulgat din luna mai a intrat în vigoare luni, pe 16 iulie. Este vorba despre Legea nr. 109/2018 care modifică o Ordonanță a Guvernului din anul 2000 și care a apărut deja &ici...