Fanii Legiei, dezamagiti dupa victoria la limita cu FC Botosani: "Asteptarile au fost mari. In toate clasamentele românii sunt mult peste polonezi"

Fanii Legiei, dezamagiti dupa victoria la limita cu FC Botosani: "Asteptarile au fost mari. In toate clasamentele românii sunt mult peste polonezi"

   legia.com

Chiar daca echipa lor s-a impus cu scorul de 1-0 in meciul de aseara cu FC Botosani, fanii Legiei Varsovia s-au aratat dezamagiti de rezultat si la finalul partidei si-au apostrofan favoritii.

Antrenorul Henning Berg a spus la conferinta de presa ca FC Botosani este printre primele cinci echipa din Polonia si chiar daca a terminat clasamentul in Romania pe locul 8 nu-i poate domina complet.

"Am jucat un meci bun si spre deosebire de rival ne-am creat unele situații. Rezultatul de 1: 0 este bun, dar puteam să marcam chiar cinci goluri. Botosani este echipa in top 5 cluburi din Polonia, dar vom merge in Romania sa ne revansam pentru aceste ratari. Știu că fanii nu sunt mulțumiți de jocul nostru. Au plătit bilet și au dreptul de a-și exprima opinia.  Faptul că am jucat cu echipa de pe locul 8 în România, nu înseamnă că-i putem domina complet. Așteptările au fost mari. Trebuie să respectăm opoziția acestei țări, pentru că în toate clasamentele românii sunt mult peste polonezi. Am realizat un rezultat bun și am avut șansa de a fi chiar mai bine.", a spus Henning Berg.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
51

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
138

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1395

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....