Exemplu pentru FC Botosani! Moldovenii de la Milsami Orhei au eliminat-o pe Ludogoreț din UCL! VIDEO

Exemplu pentru FC Botosani! Moldovenii de la Milsami Orhei au eliminat-o pe Ludogoreț din UCL! VIDEO
Steaua a scăpat de unul dintre cei mai dificili adversari pe care îi putea întîlni în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce Ludogoreț a fost eliminată de Milsami Orhei în turul doi preliminar.

Bulgarii care au oprit-o pe Steaua anul trecut din drumul spre grupele Champions League au fost scoși din Europa de echipa lui Romeo Surdu, absent la partida retur. După un 1-0 neașteptat la Razgrad, moldovenii au recidivat pe teren propriu, impunîndu-se cu 2-1, potrivit gsp.ro.

Wanderson deschisese scorul în minutul 25, însă gazdele au revenit imediat pe tabelă prin Andronic, după o pasă a lui Cristi Bud. Deși au evoluat în inferioritate numerică pentru ultimele 17 minute, Cojocari fiind eliminat, moldovenii au mai punctat prin Racu cu un minut înainte de final.

Cosmin Moți a fost integralist la Ludogoreț, în timp ce Prepeliță a fost schimbat în minutul 63. La Milsami, Bud a fost înlocuit în minutul 87.

Milsami profită de statutul de cap de serie al lui Ludogoreț, iar în turul trei preliminar va evolua în fața unui adversar facil, învingătoarea dintre Skenderbeu și Crusaders. Moldovenii pot întîlni Steaua în play-off.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
6

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
330

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....

Razii cu mascați în trei zone ”fierbinți” din Botoșani, au fost instituite și filtre rutiere!

astăzi, 09:47
80

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au acționa...